Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 14:17

Βραβεία για Κοζάνη, Πτολεμαϊδα και Γρεβενα στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα κινητικότητας 2020»

Το δεύτερο Πανελλαδικό βραβείο για τις δράσεις του στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα κινητικότητας 2020», απονεμήθηκε στο Δήμο Κοζάνης, σε τελετή που διοργανώθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και το Πράσινο

Ταμείο, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2021.

Ο Δήμος Κοζάνης, συγκέντρωσε τη 2η υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα στις ελληνικές συμμετοχές, στην κατηγορία των μεγάλων Δήμων της χώρας, υλοποιώντας ψηφιακές αλλά και δια ζώσης δράσεις, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση των πολιτών γύρω από την πράσινη μετακίνηση.

Το βραβείο παρέλαβε ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, ο οποίος ανέφερε πως «Η περιοχή μας μεταβαίνει σε ένα νέο αναπτυξιακό και παραγωγικό μοντέλο, με την κινητικότητα αποτελεί πολιτική μας επιλογή. Στο Δήμο Κοζάνης διεκδικούμε την κλιματική ουδετερότητα έως το 2030, συμβαδίζοντας απολύτως με τις ευρωπαϊκές πολιτικές». 

Βραβειο και ο Δήμος Εορδαίας 

Το 4ο Βραβείο ανάμεσα σε 87 συμμετοχές απέσπασε ο Δήμος Εορδαίας, για τις δράσεις του στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδας Κινητικότητας 2020».
Το βραβείο παρέλαβε ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, o οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Πλακεντάς αφού ευχαρίστησε όλους τους παραβρισκόμενους και την Επιτροπή για το βραβείο, τόνισε την αναγκαιότητα να δοθεί έμφαση στην αλλαγή των τρόπων συμπεριφοράς των πολιτών, ώστε να στραφούν σε περισσότερο βιώσιμους τρόπους μετακίνησης.
 
Επαινος για τον Δήμο Γρεβενων
 
Μια ακόμη τιμητική διάκριση για τη συμμετοχή του Δήμος Γρεβενών στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020.
Το βραβείο μας παραδόθηκε από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Kostas Skrekas και τον Γενικό Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος Efthimios Bakogiannis σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Βελλιδειο στον αντιδήμαρχο Γρεβενων Χρήστο Τριγώνη .
 
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 14:36