Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 08 Αυγούστου 2021 09:45

Η "AHEPA ΕΛΛΑΣ' προσφέρει βοήθεια στους πληγέντες των πυρκαγιών

Κατόπιν σχετικής εισήγησης του Κυβερνήτη (DG) AHEPA HELLAS  Κωνσταντίνου Βαρσάμη προς το Ύπατο Συμβούλιο (SL) της Οργάνωσης,   ο ανώτατος Πρόεδρος (SP) Jimmy Kokotas έδωσε στις 4 Αυγούστου την εντολή άμεσης

ενεργοποίησης του λογαριασμού εκτάκτων αναγκών σε μια προσπάθεια παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στα θύματα των πυρκαγιών .

Ο  SP κ. J.  Kokotas καλεί όλα τα μέλη να κάνουν μια δωρεά στο ειδικό  ταμείο της Οργάνωσης μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης  ahepa.org/donate

Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής, τα μέλη του Τμήματός μας  HJ-15 “I.Trantas”, αναλαμβάνουν μια σειρά πρωτοβουλιών για την κάλυψη άμεσων αναγκών που έχουν προκύψει.

  Στο πλαίσιο αυτό,  το τμήμα διαθέτει άμεσα 2.000 φιάλες εμφιαλωμένου νερού το οποίο θα διανεμηθεί στους πληγέντες συνανθρώπους μας στις πυρόπληκτες περιοχές και στο προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος που επιχειρεί στις περιοχές αυτές. Παράλληλα τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν επιπλέον δράσεις στις οποίες καλούμε πολίτες, επιχειρήσεις και φορείς να συμμετέχουν.

Οι συμπολίτες μας που επιθυμούν ήδη να συνεισφέρουν διάφορα είδη πρώτης ανάγκης να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Τμήματός μας 

 

  • Καζάκος Ευάγγελος Τηλ. 6938114741 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Καψάλης Βασίλειος Τηλ. 6936693366 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τράγιας Δημήτριος Τηλ. 6978557003 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

  Όπως δήλωσε ο SP  κ. Jimmy Kokotas «οι σκέψεις και οι προσευχές μας αφορούν όλους όσους έχουν επηρεαστεί από αυτή την τραγωδία  ενώ συγχρόνως είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες σε όλους εκείνους πυροσβέστες -εθελοντές  αλλά και τα  έθνη που προσφέρουν την υποστήριξη τους στην Ελλάδα »

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 08 Αυγούστου 2021 09:50