Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 13:52

Αναγνώριση ανδραγαθίας από την ΑΑΔΕ για τους δύο υπαλλήλους της ΔΟΥ Κοζάνης στην επίθεση με τσεκούρι

Στην αναγνώριση ανδραγαθίας των υπαλλήλων Αλεξάνδρας Μπατσή και του συμβασιούχου Παναγιώτη Παρίση  προχώρησε ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Γιώργος Πιτσιλής.

Στην επιστολή του προς τους δύο υπαλλήλους ο κ. Πιτσιλής εκφράζει τα συγχαρητήριά της υπηρεσίας και σημειώνει ότι χάρις «στο απαράμιλλο θάρρος, την ψυχραιμία, την αυτοθυσία και γενναιότητα που επέδειξαν οι δύο υπάλληλοι, κατάφεραν μαζί με τον Διευθυντή της Δ.Ο.Υ. να αφοπλίσουν τον δράστη παίρνοντας το τσεκούρι από τα χέρια του και αποτρέποντας ακόμη πιο δυσάρεστες καταστάσεις».

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ χαρακτηρίζει ως «αξιέπαινη την συμπεριφορά και την στάση» των παραπάνω δύο υπαλλήλων και τονίζει ότι η  προσπάθεια τους «θα πρέπει να τύχει αναγνώρισης από την Υπηρεσία, θέτοντάς τους ως υπόδειγμα ήθους και αλληλέγγυας συμπεριφοράς».

Να σημειώσουμε ότι το αίτημα αναγνώρισης ανδραγαθίας των δύο υπαλλήλων είχε μεταφέρει  με επιστολή του στην ΑΑΔΕ ο βουλευτής Κοζάνης Στάθης Κωσταντινίδης

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 13:59