Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2020 10:58

H παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση ζητά την αποπομπή Ελληνικής Αυγής απο το περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας

ΠΡΟΣ : Περιφερειάρχη Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου

ΓΡΑΠΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ

  Καλούμε την Περιφερειακή Αρχή και τον πρόεδρο του

Περιφερειακού Συμβουλίου να κινηθεί αμέσως για να αποκλειστεί  και να μην εκπροσωπείται με κανέναν τρόπο στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο σύμβουλος του ψηφοδελτίου που ανοικτά υποστήριξε στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές η εγκληματική ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής,  Σαββουλίδης Χρήστος, αλλά και να πάψει κάθε είδους διευκόλυνση και υποστήριξη στην παράταξη και τον σύμβουλο του ψηφοδελτίου αυτού.

Επίσης να μην προσκαλείται σε καμία εκδήλωση της Περιφέρειας, ο σημερινός σύμβουλος και κάθε αναπληρωματικό μέλος του συνδυασμού της «Ελληνικής Αυγής», που υποστηρίχτηκε από τη ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Η Χρυσή Αυγή αποδείχτηκε ότι είναι εγκληματική οργάνωση, ακριβώς επειδή είναι ναζιστική. Αυτό αναδείξαμε σταθερά από την αρχή και συγκρουστήκαμε με άλλες πολιτικές δυνάμεις που εμφανιζόταν πρόθυμες  παρέχοντας της απλόχερα θεσμική κάλυψη, διευκολύνσεις και παρουσία.

Με βάση πια και την επίσημη καταδίκη της ΧΑ και την ανάδειξη της ως  εγκληματική οργάνωση απαιτούμε την συνολική αποπομπή τους ανεξάρτητα  από τον τίτλο που έφεραν ή φέρουν ως παράταξη αφού είναι γνωστό ότι είχαν και έχουν ευθεία αναφορά και στήριξη από το εγκληματικό – φασιστικό μόρφωμα της  ΧΑ  . 

Για την Λαϊκή Συσπείρωση

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι

 

Τσάκωνας Αντώνιος

Καραντζίδης Βασίλειος

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2020 11:02