Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 11:01

Οι οδηγίες του Νοσοκομείου Κοζάνης για οσους επιθυμούν να κάνουν τεστ κορωνοϊού, Τι πρέπει να κάνουν

Για την ενημέρωση του κοινού και προς αποφυγή συνωστισμού που οδηγεί σε εκνευρισμό τόσο των τελούντων εν αναμονή, όσο και των υπαλλήλων καθώς και προβλημάτων στη λειτουργία του Νοσοκομείου

και ειδικότερα για τον ορθό έλεγχο όσον αφορά τις ημερομηνίες λήψης των δειγμάτων για COVID-19 καθώς επίσης και για την εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του Νοσοκομείου, γνωστοποιούμε ότι:

         Όσοι από τους συμπολίτες μας χρήζει να κάνουν τεστ κορωνοϊού, πρέπει να ακολουθήσουν τις παρακάτω διαδικασίες:

         Να μεταβούν στο Κ.Υ. Κοζάνης (στο παλιό ΙΚΑ) όπου οι Κ.ΟΜ.Υ. Κοζάνης θα λαμβάνουν δείγματα για έλεγχο COVID-19, μόνο για ιχνηλάτηση, στενών επαφών θετικών ατόμων, εφόσον είναι ασυμπτωματικοί και ύστερα από ειδοποίησή τους από την πολιτική προστασία, ΕΟΔΥ.

         Στο Γ.Ν. Κοζάνης θα προσέρχονται και ανάλογα με την περίπτωση τους θα καθοδηγούνται σε συγκεκριμένα σημεία του Νοσοκομείου, όπου θα λαμβάνεται δείγμα μόνο για τα παρακάτω:

  • προεγχειρητικό έλεγχο σε ασθενείς που πρόκειται να χειρουργηθούν σε Δημόσια Νοσοκομεία,
  • έλεγχο πριν από Χημειοθεραπείες,
  • προγεννητικό έλεγχο, σε εγκύους που θα γεννήσουν σε Δημόσια Νοσοκομεία,

απαραιτήτως προηγείται τηλεφωνικό ραντεβού στο 2461352876 από 8:00πμ έως 10:00πμ και με την προϋπόθεση να έχουν λάβει το ηλεκτρονικό παραπεμπτικό ή την απαραίτητη γνωμάτευση  από τον θεράποντα ιατρό τους.

         Σε κάθε περίπτωση βέβαια οποιοσδήποτε συμπολίτης μας ασθενεί και θεωρεί ότι χρειάζεται ιατρική εξέταση, μπορεί να προσέρχεται στο χώρο των επειγόντων περιστατικών (ΤΕΠ) του Νοσοκομείου μας, όπου οι υπεύθυνοι γιατροί θα αναλάβουν την εξέτασή του, θα προτείνουν και θα πράξουν όλα τα απαραίτητα, τα οποία αυτοί θεωρούν ότι χρειάζεται να γίνουν, για τη νοσηλεία και ίαση του κάθε ασθενούς.

                                                          

                                                                                              Εκ της Διοικήσεως