Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 08:51

Συνάντηση και συζήτηση με την πρέσβειρα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Eman Al Zeyoudi

Επισκέφτηκα ως Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας του Ελληνικού Κοινοβουλίου, με το Κοινοβούλιο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), μαζί με την Bουλευτή Κυκλάδων

κα Κατερίνα Μονογιού και την νομική σύμβουλο κα Φωτεινή Κεφαλίδου την πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων όπου συναντηθήκαμε και συζητήσαμε με την πρέσβειρα κα Eman Al Zeyoudi (Iμάν Aλ Zεγιούντι) και την κα Κλεοπάτρα Γιούσεφ ελληνικής καταγωγής πολιτική αναλύτρια της πρεσβείας  (από την πλευρά της μητρός της, από Πελεκάνο Βοΐου).

Στην συνάντηση τηρώντας τις υγειονομικές αποστάσεις, συζητήσαμε διμερή θέματα που μπορούν να προωθήσουν  και να ενισχύσουν τη φιλική́ σχέση και συνεργασία, μεταξύ́ των δυο κοινοβουλίων. 

Επίσης, έγινε ενημέρωση για τα προϊόντα που παράγονται στο Νομό Κοζάνης όπως κρόκος, αρωματικά φυτά, μάρμαρο κλπ με ιδιαίτερη αναφορά́ στον  γουνοποιητικό κλάδο και στις Ελληνικές επιχειρήσεις γούνας της Σιάτιστας και της Γαλατινής που δραστηριοποιούνται στο Ντουμπάι.

Επόμενο βήμα, η συνάντηση στη Ελληνική Βουλή́ και η υπογραφή́ μνημονίου συνεργασίας σχετικά́ με την προώθηση θεμάτων στο τομέα του πολιτισμού́, του αθλητισμού, της εκπαίδευσης, της γεωργίας  κλπ.

Ευχαριστώ την πρέσβειρα για την εποικοδομητική συζήτηση και την ζεστή φιλοξενία της, στη πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

 

                                                     ΜΙΧΑΛΗΣ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

                                                      ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ Ν.ΚΟΖΑΝΗΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 08:55