Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020 17:18

"Για σύσταση εξωθεσμικών επιτροπών και διάχυση αρμοδιοτήτων" κατηγορεί τον περιφερειάρχη η ΕΛΠΙΔΑ

Για Απολιγνιτοποίηση του ενός ανδρός Αρχή κάνει λόγο στην ανακοινωσή του ο συνδυασμος ΕΛΠΙΔΑ.

Σημειώνει οτι "η σύσταση εξωθεσμικών επιτροπών, η διάχυση αρμοδιοτήτων και η παράκαμψη του   Περιφερειακού Συμβουλίου, αποτελούν συνειδητή επιλογή του Περιφερειάρχη" και αναφέρουν στην ανακοινωσή τους: 

"Η συζήτηση της ΕΠΕΡΩΤΗΣΗΣ που κατέθεσαν οι κ. Στρατάκης Γ. και Χριστοφορίδης Γ. έγινε στη συνεδρίαση- με τηλεδιάσκεψη του Περ. Συμβουλίου στις 20-7-20 και επικεντρωνόταν  στην θεσμική λειτουργία του Περιφερειάρχη στο μεγάλο ζήτημα της Απολιγνιτοποίησης .

Διάχυση αρμοδιοτήτων, σύσταση εξωθεσμικών επιτροπών, χειρισμοί και πρωτοβουλίες που γίνονται χωρίς στοιχειώδη ενημέρωση του Περιφερειακού Συμβουλίου καθώς και δεσμεύσεις που αναλαμβάνει η Περιφερειακή Αρχή χωρίς την θεσμική εξουσιοδότησή της, από το Περιφερειακό Συμβούλιο του οποίου αποτελεί εκτελεστικό όργανο, αποδόθηκαν  στον Περιφερειάρχη.

Η απάντηση του Περιφερειάρχη κ. Κασαπίδη  επιβεβαίωσε τους δικούς του προσωπικούς σχεδιασμούς  με την μη ουσιαστικά απάντησή του στα σοβαρά ζητήματα θεσμικών υπερβάσεων που θίγει η επερώτηση."

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020 17:25