Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 18:39

Συνάντηση Αμανατίδη με τον Διευθυντή του Υποκαταστήματος Κοζάνης του ΕΛΓΑ

Στο πλαίσιο της επίσκεψης συζητήθηκαν τα προβλήματα που προέκυψαν μετά τις πρόσφατες βροχοπτώσεις και χαλαζοπτώσεις στην περιοχή μας. Επιπρόσθετα ζήτησε να ενημερωθεί για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η καταβολή των αποζημιώσεων ΠΣΕΑ του έτους 2017.

Τα συμπεράσματα που εξήχθησαν από την συνάντηση ήταν, ότι το υποκατάστημα του ΕΛΓΑ Κοζάνης είναι υποστελεχομένο σε ανθρώπινο δυναμικό επηρεάζοντας σημαντικά την άμεση εξυπηρέτηση των αγροτών. Επίσης διαπιστώθηκε ότι οι ζημιές των σιτηρών του 2017 θα πληρωθούν εντός του Ιουλίου, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσουν οι επιτόπιες επισκέψεις στελεχών του ΕΛΓΑ για τις ζημιές στα ελαιόδεντρα των Ιμέρων με σκοπό τον έλεγχο της εφαρμογής των διαδικασιών ανασύστασης.

Επί τη ευκαιρία ο κ. Αμανατίδης θέλει να ευχαριστήσει τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάκη Βορίδη ο οποίος σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο και έπειτα από συνεννόηση με τον Υφυπουργό Οικονομικών, κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη αποφάσισαν και ανακοίνωσαν σήμερα την ενίσχυση του ΕΛΓΑ με το ποσό των 35 εκατομμυρίων ευρώ. Η παρέμβαση αυτή δίνει τη δυνατότητα να επισπευσθεί η καταβολή του υπόλοιπου 35% των οφειλόμενων αποζημιώσεων στους δικαιούχους παραγωγούς.

Ο κ. Αμανατίδης είναι και βρίσκεται πάντα στο πλευρό των αγροτών.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 18:44