Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 31 Μαϊος 2020 20:01

"Απο την διανομή παραγγελίας στα κρατητήρια της Κοζάνης" Καταγγελία διανομέα για αστυνομική αυθαιρεσία μοτοσυκλετιστών της ΔΙΑΣ σε κεντρικό δρόμο της Κοζάνης

Η συγκεκριμένη επώνυμη καταγγελία πολίτη που εργάζεται με το δικυκλό του ως διανομέας παραγγελιών δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά για την στάση των αστυνομικών οργάνων μιας και ο συγκεκριμένος πολίτης

oπως αναφέρει γνωρίζεται με τους δύο απο τους τρεις αστυνομικούς που αυθαιρέτησαν εις βαρος του, ως μάρτυρες κατηγορίας εναντίον του απο εκκρεμούσα δικαστική διαδικασία για όσους βρέθηκαν κατηγορούμενοι στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο για την δολοφονία του Π. Φύσσα.. Ο κ. Σπύρος Διόγκαρης Αστυνομικός διευθυντής Κοζάνης θα πρέπει να εξασφαλίσει οτι δεν υπάρχουν καουμπόηδες με μηχανές που παριστάνουν τους αστυνομικούς. (vetonews)

 Είμαι ο Γιώργος Β. Διανομέας στο επάγγελμα.
Από την παράδοση της παραγγελίας στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Κοζάνης. 
Απολογισμός μέρας, τέσσερις παραδόσεις παραγγελιών, ένα πρόστιμο για παραβίαση πινακίδας STOP, αφαίρεση διπλώματος για 20 μέρες, σύληψη, κατηγορίες για αντίσταση κατά της αρχής, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, εξύβριση, απείθεια. Δεν θα την περιέγραφα και σαν μια συνηθισμένη μέρα στη δουλειά. Αντιλαμβάνομαι όμως πως αν δεν αντιδράσω εγώ και ο καθένας μας, στο μέλλον αυτή μπορεί να είναι μία συνηθισμένη μέρα στη δουλειά. Μια μέρα που μπορεί να σε σταματάει ο κάθε μπάτσος και αν δεν του αρέσει η φάτσα σου να σε βρίζει, να σε σπρώχνει και να σου φορτώνει όποια ψευδή κατηγορία του κατέβει εκείνη την στιγμή στο κεφάλι του.
Το πραγματικό χρονικό έχει ως εξής.
Βρίσκομαι εν ώρα εργασίας, πληρώνομαι από μία παραγγελία και ξεκινώ για την επόμενη παράδοση παραγγελίας. Κεντρικός δρόμος της Κοζάνης, οδός Παύλου Μέλα. Πέντε μέτρα πιο κάτω με πλευρίζουν από αριστερά μου μηχανές ΔΙ.ΑΣ., τρία άτομα. Ένας εξ αυτών ουρλιάζει "κάνε στην άκρη" με τόση ένταση ακατανόητη για μένα την συγκεκριμένη στιγμή μιας και δεν έχει συμβεί τίποτα στο δρόμο. Κάνω στην άκρη, σβήνω την μηχανή και κατεβαίνω. Ο μπάτσος που ούρλιαζε μου λέει "ακίνητος δε σου είπα ρε" και μου επιτίθεται σπρώχνοντας με και προσπαθόντας να μου ανοίξει το φερμουάρ του μπουφάν μου για να με ψάξει. Η αντίδραση μου φυσικά να τον σταματήσω και να ρωτήσω για ποιο λόγο τα χέρια του πάνω μου. Συγχρόνως πέφτουν πάνω μου και οι άλλοι δύο μπάτσοι. Με σπρώχνουν όλοι μαζί, με τραβολογούν από εδώ και από εκεί και στο τέλος μου φοράνε χειροπέδες. Έρχεται περιπολικό και με οδηγεί στο τμήμα, στα κρατητήρια. Τρεις ώρες μετά μου ανακοινώνουν τις κατηγορίες της σύληψης μου. Αντίσταση κατά της αρχής, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, εξύβριση, απείθεια. Συν πρόστιμο για πραβίαση πινακίδας STOP και αφαίρεση διπλώματος για 20 μέρες που ισοδυναμεί με 20 χαμένα μεροκάματα μιας και είμαι διανομέας.
Ψευδείς κατηγορίες ότι μου φόρτωσαν. Δεν πέρασα ποτέ από το δρόμο με την πινακίδα STOP που μου προσάπτουν. Ήμουν μόνο πάνω στον κεντρικό δρόμο. Με κατηγορούν ότι χαράκωσα με τα κλειδιά της μηχανής τον έναν μπάτσο, ενώ τα κλειδιά ήταν κάθε στιγμή του σκηνικού πάνω στη μηχανή. Όσο για το υπόλοιπο "πακετάκι" κατηγοριών είναι αυτό που συνήθως σου φορτώνουν δίπλα στα βασικά.
Δεν πέφτω από τα σύννεφα φυσικά. Δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκομα σε αυτήν την θέση να μου φορτώνουν κατηγορίες που δεν έχουν συμβεί. Ήταν όμως η πρώτη φορά που μου συνέβει εν ώρα εργασίας και όχι σε κάποια κινητοποίηση. Οι δύο από τους τρεις μπάτσους που μου επιτέθηκαν σήμερα είναι μάρτυρες κατηγορίας μου σε άλλη υπόθεση που ακόμα εκρεμεί (υπόθεση που ενώ έληξε με ομόφωνη αθώωση για όλους, εκρεμεί λόγω έφεσης εισαγγελέα) από αντιφασιστική παρέμβαση στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Ο τρίτος μπάτσος και ο χειρότερος δεν μου θυμίζει κάτι, υποθέτω ήθελε να με γνωρίσει, βγάζοντας ότι μαζεμένο κόμπλεξ κουβαλάει πάνω μου.
Φυσικά και καταγγέλω στοχοποίηση στο πρόσωπο μου.
Φυσικά και θα κινήσω κάθε εφικτό μέσο για μένα.
Ναι η στοχοποίηση φέρνει ένα συναίσθημα απόγνωσης.
Φυσικά και ποτέ δεν θα αποδεχτώ την αδικία σαν κάτι που
απλά συμβαίνει.

Υ.Γ: Όποιο άτομο ήταν μπροστά στο συμβάν και θέλει να συνεισφέρει με τη μαρτυρία του ή οποιοδήποτε στοιχείο κάμερας ή εικόνας ας επικοινωνήσει με το προφίλ μου.
Γ.Β

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 31 Μαϊος 2020 21:10