Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 17:16

"Κατόπιν ενεργειών μου" η επιτελικό Κράτος;

Η φωτο που απέστειλε ο βουλευτής στα Μμμε ως αδιάψευστος μάρτυς των ενεργειών Η φωτο που απέστειλε ο βουλευτής στα Μμμε ως αδιάψευστος μάρτυς των ενεργειών

 Πήγε ο βουλευτής στον υπουργό του ζήτησε περιπολικά και άλλα μέσα για τους αστυνομικούς και ο υπουργός μετά 10 ημέρες

του απάντησε ότι αποστέλλονται. Του έστειλε μάλιστα και την λίστα του εξοπλισμού.

Εάν αληθεύουν τα όσα αναγράφει στο δελτίο τύπου ο βουλευτής Κοζάνης κος Κωνσταντινίδης τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο τρόπο λειτουργίας της Κρατικής μηχανής η αλλιώς του επιτελικού Κράτους που προσπαθεί να καθιερώσει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Εάν όμως δεν ισχύουν τα παραπάνω τότε θα μιλάμε απλώς για ένα βουλευτή που αρέσκεται να πολιτεύεται με όρους της δεκαετίας του ‘80  δηλαδή "κατόπιν ενεργειών μου". (vetonews.gr)

το δελτίο τύπου

Στάθης Κωνσταντινίδης: 14 περιπολικά, θερμικές κάμερες, αλεξίσφαιρα γιλέκα, αντιβαλλιστικά κράνη, υπολογιστές αυτοκινήτων, φακοί κλπ. για την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης 

Τη θερμή ανταπόκριση του Υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη έλαβα σε πρόσφατη επίσκεψή μου στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπου συζητήσαμε για ζητήματα της αρμοδιότητάς του, που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή μας.

Στον κύριο Υπουργό διαβίβασα την ανάγκη για την άμεση ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης με περιπολικά και άλλα υλικοτεχνικά μέσα, για την καλύτερη και ασφαλέστερη εκτέλεση των καθηκόντων των αστυνομικών, σύμφωνα με τις ανάγκες που κατέγραψα σε προηγηθείσα επίσκεψή μου στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση.

Μέσα σε λίγες ημέρες έλαβα την απάντηση ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα διατεθούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης συνολικά 14 περιπολικά (6 NISSAN QASHQAI και 8 PEUGEOT), θερμικές κάμερες, αλεξίσφαιρα και φωσφορούχα γιλέκα, αντιβαλλιστικά κράνη, υπολογιστές αυτοκινήτων, φακοί κλπ.

Η ενίσχυση των αστυνομικών κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, αποτέλεσε δέσμευση της νέας κυβέρνησης και τίθεται άμεσα σε εφαρμογή.

Επιπλέον, στη συνάντηση με τον κ. Υπουργό, τον ενημέρωσα και ζήτησα τη συνδρομή του για τα ζητήματα της μετεγκατάστασης του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων στο αναξιοποίητο κτίριο του οικείου Ειρηνοδικείου και για τη σύσταση παραρτήματος Πυροσβεστικής στην πόλη της Σιάτιστας.

Έχω τη βάσιμη προσδοκία ότι σύντομα θα ικανοποιηθούν και τα παραπάνω εύλογα αιτήματα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 17:43