Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 10:01

Εκδικητική συμπεριφορά Κασαπίδη. Η περιφέρεια απέκλεισε το vetonews απο την διαφημιστική προβολή των μηνυμάτων της

Το vetonews με επιλογή  του περιφερειάρχη αποκλείστηκε από την διαφημιστική δαπάνη της περιφέρειας που αποφασίστηκε πρόσφατα από την Οικονομική επιτροπή.

Το vetonews είναι από τα αρχαιότερες ηλεκτρονικές εφημερίδες της περιοχής, έχει πρωταγωνιστήσει  στην ενημέρωση των πολιτών, τα θέματα του και οι αποκαλύψεις του έχουν αναδημοσιευθεί από πανελλαδικά μέσα ενημέρωσης. Επίσης το vetonews δεν δίστασε να αγγίξει καυτά θέματα της επικαιρότητας και να στηλιτεύσει τα έργα και τις ημέρες του νέου Περιφερειάρχη. (πχ Φυσικό αέριο), γεγονός που φαίνεται οτι δεν άρεσε. 

Λέμε λοιπόν στον κο Περιφερειάρχη και στην κα Αντιπεριφερειάρχη της Οικονομικής επιτροπής οτι δεν χρειάζεται να συστηθούμε, ούτε να πούμε ποιοι είμαστε. Το λέει το δημοσιογραφικό έργο της σελίδας μας απο το 2009.

 Απλά να πούμε μόνο οτι, λυπούμαστε πραγματικά για την εκδικητική συμπεριφορά της νέας Περιφερειακής αρχής και του Γιώργου Κασαπίδη, που αποκαλύπτει ενα μικρόψυχο και κομματικό προσωπείο  που δεν το γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.  

Σπ κουτ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 10:28