Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 22 Μαϊος 2019 10:11

Πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στον πεζόδρομο της Κοζάνης

Πραγματοποιήθηκε  η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της  ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης.

Tην κεντρική ομιλία έκανε ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ.

Χαιρετισμό απηύθυνε η Τίνα Κουζιάκη, γραμματέας της ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ,  ο Θανάσης Χαστάς, γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση και ο Νόντας Στολτίδης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας και υποψήφιος δήμαρχος Κοζάνης με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Παρατίθεται ο χαιρετισμός της Τίνας Κουζιάκη:

Νέες και νέοι,

Και από την Κοζάνη, το ΚΚΕ απευθύνεται στους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους αυτοαπασχολούμενες, τις γυναίκες της λαϊκής οικογένειας και στους χιλιάδες νέους που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά φέτος:

Στις πολλαπλές εκλογικές μάχες που έχουμε μπροστά μας, δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού. Στις μικρές και μεγάλες μάχες της επόμενης μέρας, για να πάρει ο λαός ανάσα και να χαράξει το δικό του δρόμο, συντασσόμαστε με το ΚΚΕ. Με τους κομμουνιστές, τους Κνίτες και τις Κνίτισσες σε κάθε χώρο δουλειάς, στην πόλη και το χωριό,  παντού όπου μορφώνεται, εργάζεται και ζει η νεολαία.

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ ήταν και είναι στην πρώτη γραμμή των αγώνων του λαού και της νεολαίας. Πρωτοστάτησαν και θα συνεχίζουν να πρωτοστατούν στην ενημέρωση, στην οργάνωση και διεξαγωγή κάθε μικρού και μεγάλου αγώνα, για να διεκδικήσει σήμερα ο λαός όσα έχει ανάγκη. Μπήκαν μπροστά και αγωνίστηκαν για το σχολείο που έχουμε ανάγκη, για πτυχία με αξία, για δουλειά και ζωή με δικαιώματα.

Ύψωσαν τη φωνή τους ενάντια στο NATO, μπλόκαραν ΝΑΤΟϊκές φάλαγγες στον Πολύμυλο, ορθώνονται μπροστά στις δυνάμεις που σφαγιάζουν λαούς και δημιουργούν στρατιές προσφύγων και ξεριζωμένων για τα κέρδη των εκμεταλλευτών.

Η ισχυροποίηση λοιπόν του ΚΚΕ παντού είναι η εγγύηση, η ελπίδα για ακόμα πιο μεγάλους και μαχητικούς αγώνες για όλα τα σύγχρονα δικαιώματά μας που τσακίζονται στο βωμό του κέρδους των εκμεταλλευτών.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Μαϊος 2019 10:14