Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 06 Απριλίου 2019 09:20

Αιχμηρό σχόλιο της Γ. Ζεμπιλιάδου για τον Περιφερειάρχη

Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί “ανεξάρτητε” κ. Καρυπίδη !

 “Αρχή άνδρα δείκνυσι”. Τη φράση αυτή θυμήθηκαν πάρα πολλές φορές οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας

από τότε που ο κ. Θ. Καρυπίδης εξελέγη στη θέση του Περιφερειάρχη. Αλαζονεία, αμετροέπεια, μετάθεση ευθυνών, ψεύδη και προσβολές, είναι, δυστυχώς, όσα χαρακτήρισαν τη θητεία του. Σήμερα, με το φάσμα της εκλογικής ήττας ολοκάθαρα μπροστά του, καταφεύγει και πάλι στην ίδια πρακτική.

Χαρακτηρίζει ως “κομματικούς” εκείνους που απηυδισμένοι απ’ τα έργα και τις ημέρες του (τα “έργα” φυσικά είναι σχήμα λόγου καθώς τέτοια επί των ημερών του δεν υπάρχουν) αποφάσισαν να αλλάξουν πορεία και να ενταχθούν σε συνδυασμούς, όπως ο δικός μας, πιστεύοντας πως έτσι θα ξεφύγουμε απ΄ το τέλμα στο οποίο ο ίδιος μας οδήγησε και θα επαναφέρουμε την Περιφέρεια μας σε τροχιά ανάπτυξης. Και εδώ ταιριάζει η φράση του λαού μας “στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί”. Γιατί δεν είναι δυνατόν ο κ. Καρυπίδης που έφτασε να πρωταγωνιστήσει μέχρι και σε κομματικό τηλεοπτικό σποτ, να κατηγορεί άλλους ως “κομματικούς”. Όπως δεν είναι δυνατόν ο άνθρωπος που ξεπούλησε τα πάντα για το κομματικό χρίσμα στις Περιφερειακές εκλογές και για μια θέση υποψήφιου βουλευτή μετά την ήττα του, να εγκαλεί άλλους επειδή δεν άντεξαν τα ψέματα και την ασυνέπεια λόγων και έργων.

Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο κ. Καρυπίδη, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που το μοναδικό «κόμμα» το οποίο υπηρετούν σταθερά και με συνέπεια είναι το συμφέρον του τόπου και επειδή κατάλαβαν που οδηγείτε τον τόπο, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις με εκείνους που ξέρουν και μπορούν να τον οδηγήσουν και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης. Το πόσο “ανεξάρτητος” είστε πραγματικά φαίνεται από την ανάγκη που νιώθετε σε κάθε δημόσιο σας λόγο να το διαλαλείτε, μπας και βρεθεί κάποιος να σας πιστέψει.

Γραφείο τύπου

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 06 Απριλίου 2019 09:25