Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019 15:42

Σε πανηγυρικό κλίμα η παρουσίαση των υποψήφιων του συνδυασμού «Αλλάζουμε πορεία» από το Γιώργο Κασαπίδη

Η ανακοινωση του Συνδυασμού

Με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση, έδωσε η Κοζάνη,  στο συνδυασμό «αλλάζουμε πορεία» του Γιώργου Κασαπίδη, κατά τη χθεσινή παρουσίαση από τον ίδιο, των υποψήφιων συμβούλων της Π.Ε. Κοζάνης.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας και σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης ολοκλήρωσε με εμφατικό τρόπο τον κύκλο των παρουσιάσεων των υποψηφίων του σε όλη τη Δυτική Μακεδονία.

Με διάχυτη την αισιοδοξία για την αλλαγή πορείας στη Δυτική Μακεδονία, ο Γιώργος  Κασαπίδης ανακοίνωσε τους καταξιωμένους επαγγελματικά και με ισχυρή κοινωνική αναφορά υποψήφιους, οι οποίοι δίνουν το στίγμα της ριζικής ανανέωσης στην πολιτική ζωή.

Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι είναι οι:

Βαβλιάρας Γεώργιος, Βρέκα Μαλαματή, Γάτας Αντώνιος, Γκατζαβέλη – Τσαρίδου Παναγιώτα, Δαδαμόγια Αικατερίνη, Δημητρίου Αντώνιος, Ζαρκοδήμου Θωμαή, Θεοφυλακτίδης Ευστάθιος, Καραΐσκος Γεώργιος, Κιάνας Στέργιος, Κουλέτσος Αθανάσιος, Κωνσταντινίδου Μάρθα, Λυσσαρίδης Νικόλαος, Μακρυγίαννης Μενέλαος, Μαργαρίτης Γεώργιος, Ματσαρίδης Κωνασταντίνος, Μεταξάς Λύσσανδρος, Μίμτσης Πέτρος, Μπήινα Ελένη, Ντιό Ευφροσύνη, Παπαοικονόμου Παντελής, Πουταχίδου Όλγα, Τζήκα Σοφία, Τοπαλίδης Ηλίας, Τσιομπάνου – Ρέντζιου Αικατερίνη, Τσιούμαρης Γρηγόρης, Τερνενόπουλος Ιωάννης, Χονδροματίδης Βασίλείος και Χρυσάκης Κωνσταντίνος.

Αφουγκραζόμενος την απαίτηση των Δυτικομακεδόνων, ο Γιώργος Κασαπίδης δεσμεύτηκε για μια πιο ανθρωποκεντρική, ανοιχτή στον πολίτη, συνεργατική και αποτελεσματική κυρίως, διοίκηση, βασισμένη στις ανθρώπινες αξίες.

Αφού έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε λάθη και παραλείψεις της απερχόμενης Περιφερειακής Διοίκησης που κόστισαν στην περιοχή και την κατέστησαν ουραγό στην απορροφητικότητα ευρωπαϊκών κονδυλίων και ¨πρωτοπόρο¨ στην ανεργία, εστίασε κυρίως στην παρουσίαση του οράματός του για τη Δυτική Μακεδονία.

Αναφέρθηκε σε βασικές προτεραιότητες του δικού του ολοκληρωμένου προγράμματος ισόρροπης ανάπτυξης για την Περιφέρεια, με ιδιαίτερη αναφορά στην εκπαίδευση, στην έρευνα, σε καινοτόμες δράσεις, στην αγροτική παραγωγή, στη μεταποίηση, στον τουρισμό, στην εξωστρέφεια, στις νέες τεχνολογίες και σε άλλους κλάδους, εμφυσώντας με αυτό τον τρόπο και σε συνδυασμό με την εμπειρία του και την επι ετών πολιτική συνέπεια του, ένα αίσθημα αισιοδοξίας και ενότητας.

Τέλος ζήτησε τη μαζική και ενεργή συμμετοχή των συμπατριωτών του, όχι μόνο στην προεκλογική περίοδο, αλλά και στη συνέχεια, στα τεκταινόμενα της περιοχής, ώστε να οδηγηθεί πιο γρήγορα και αποτελεσματικά ο τόπος μας στο επίπεδο που όλοι επιθυμούμε. 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019 15:49