Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2018 12:21

Μηνύματα στον Μίλτο Τεντόγλου απο τους αντιπεριφερειάρχες Σημανδράκο και Δασκαλόπουλο

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ευάγγελος Σημανδράκος

Ο Μίλτος Τεντόγλου στην κορυφή των πρωταθλητών της Ευρώπης Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο νεότερο πρωταθλητή στην Ευρωπαϊκή ήπειρο

στο άλμα εις μήκος. Ο Μίλτος Τεντόγλου «πέταξε» στην κορυφή της Ευρώπης κάνοντάς μας όλους υπερήφανους για τη διάκρισή του, για την αφοσίωση και την επιμονή του και την προηγούμενη πολλή δουλειά που έχει κάνει προς αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στον προπονητή του καθώς και τους ανθρώπους που είναι κοντά του και τον στηρίζουν. Ο Μίλτος είναι η πλευρά της Ελλάδας που μοχθεί και επιμένει παρά τις στερήσεις και τις δυσκολίες και που αγωνίζεται ως νέα γενιά. Μπράβο Μίλτο.                                                                                   

Δασκαλόπουλος  Αντώνιος

Τα συγχαρητήριά μας συνοδεύουν  την  τεράστια επιτυχία του Γρεβενιώτη αθλητή μας Μίλτου Τεντόγλου, που  κράτησε την Ελλάδα ψηλά σε μια δύσκολη περίοδο για όλους μας.

Μίλτο σε καμαρώνουμε και σε ευχαριστούμε για όσες επιτυχίες μας χαρίζεις.

Σε συγχαίρω προσωπικά  για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου  στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου και σου εύχομαι να βρίσκεσαι πάντα στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου σε όποιον αγώνα δίνεις. 

 Ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού

Δυτικής Μακεδονίας

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2018 12:29