Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2018 09:51

Ο δήμαρχος Γρεβενών στον Μιλτο Τεντόγλου : "μας κάνεις περήφανους" - Μήνυμα απο την Γ. Ζεμπιλιάδου

Φωταγωγημένο το δημαρχείο Γρεβενών Φωταγωγημένο το δημαρχείο Γρεβενών

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης συγχαίρει τον Γρεβενιώτη Μίλτο Τεντόγλου, ο οποίος για μια ακόμη φορά μας έκανε υπερήφανους.

Ο νεαρός αθλητής αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο.

«Θερμά συγχαρητήρια, σε ευχαριστούμε που μας κάνεις να αισθανόμαστε υπερήφανοι ως Γρεβενιώτες και Έλληνες, εύχομαι πολλές ακόμη επιτυχίες για το μέλλον».

 Ως ελάχιστη ένδειξη τιμής στον Γρεβενιώτη Πρωταθλητή Ευρώπης το Δημαρχείο Γρεβενών θα παραμείνει φωταγωγημένο σήμερα Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018.    

Η Γεωργία Ζεμπιλιάδου απ τον συνδυασμο ΕΛΠΔΑ στο περιφερειακο συμβούλιο

 Η "χρυσή" διάκριση του ΔυτικοΜακεδόνα αθλητή μας, Μίλτου Τεντόγλου , που πέτυχε με την κατάκτηση της 1ης θέσης στο μήκος, με άλμα στα 8,25 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Βερολίνο, αξίζει τα πιο θερμά συγχαρητήρια.

Τέτοιες επιτυχίες έχει ανάγκη η χώρα και ο τόπος μας. Από τη μεριά τους η Πολιτεία κυρίως, αλλά και η Αυτοδιοίκηση, συναισθανόμενες την ευθύνη τους, πρέπει να δημιουργήσουν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις, για να στηρίξουν τον αθλητισμό προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία να ανάδειχθούν και άλλοι μεγάλοι αθλητές.

Είμαστε περήφανοι για σένα Μίλτο!       

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2018 09:57