Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016 21:16

Απάντηση του Χαρη Κουζιάκη στην επιστολή Μητλιάγκα για τον βιολογικό καθαρισμό: "Λυματολάσπη στον ανεμιστήρα"

Σε σχέση με δημοσίευμα του γνωστού και μη εξαιρετέου Γ. Μητλιάγκα αναφορικά με τη διαχείριση λυματολάσπης από τη ΔΕΥΑΚ και την εμπλοκή του «Συντονιστή της Δημοτικής Κίνησης Κοζάνη Τόπος να ζεις» στον

σχετικό διαγωνισμό χωρίς να μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες για το θέμα, ως μη γνώστης και αφού μια τέτοια απάντηση προφανώς θα δοθεί αρμοδίως από τη ΔΕΥΑΚ έχω να δηλώσω τα παρακάτω:

  • Καμία προσωπική ή επαγγελματική εμπλοκή δεν έχω τόσο με τη διαδικασία του διαγωνισμού όσο και με την επικοινωνία μεταξύ της εταιρίας INTERGEO και της ΔΕΥΑΚ, πολλώ μάλλον δεν έχω ως εργασιακό αντικείμενο τη διεκπεραίωση της σχετικής αλληλογραφίας.

  • Η ενημέρωση του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου για τα θέματα της ΔΕΥΑΚ πραγματοποιείται θεσμικά από το ΔΣ της ΔΕΥΑΚ καθώς και την Διεύθυνση της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση από τον Συντονιστή της Δημοτικής Κίνησης που τυχαίνει να είναι εργαζόμενος της.

Ποιο σκοπό επομένως εξυπηρετεί η εμπλοκή μου και τα υπονοούμενα σε ένα θέμα ¨ενδεχόμενης κακής διαχείρισης¨; Είναι ξεκάθαρο ότι η γκεμπελίστικη τακτική της λάσπης στον ανεμιστήρα και η στοχοποίησή μου προκύπτει από προσωπικές και ¨συντροφικές¨ πολιτικές επιδιώξεις. Κάποιοι έτσι έχουν μάθει να πολιτεύονται τόσα και τόσα χρόνια έτσι δρουν και τώρα.

Δυστυχώς όμως για τον αλεξιπτωτιστή υποψήφιο δήμαρχο και την παρέα του η κοινωνία μας είναι μικρή και ο κόσμος γνωρίζει καλά την ηθική υπόσταση και την ποιότητα του καθενός από εμάς και όπως οι συκοφαντικές τακτικές τους απέτυχαν στο παρελθόν έτσι θα αποτύχουν και τώρα.

 

Ο συντονιστής της Δημοτικής Κίνησης ¨Κοζάνη Τόπος να ζεις¨

Χάρης Κουζιάκη

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016 21:23