Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016 13:14

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Σερβίων–Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου για την απώλεια του Κωστή Στεφανόπουλου

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος πρώην Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου.

Πολιτικός άνδρας με εντιμότητα, ήθος και ακεραιότητα, υπηρέτησε πιστά την πατρίδα μας, τιμώντας το ανώτερο πολιτειακό αξίωμα για δύο συνεχόμενες θητείες, ασκώντας υποδειγματικά τα καθήκοντά του και αποτελώντας μέχρι σήμερα παράδειγμα συναίνεσης και ενότητας.

Ο Κωστής Στεφανόπουλος είχε μία ιδιαίτερη σχέση και ξεχωριστή θέση στις καρδιές των δημοτών μας καθώς το 2003 είχε ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης και του είχε απονεμηθεί το χρυσό κλειδί της πόλης των Σερβίων τιμώντας με την παρουσία του ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας τις επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση των Σερβίων.

 Στην κοινή μας πολιτική διαδρομή - υποψήφιος βουλευτής με την Δημοκρατική Ανανέωση, το πολιτικό κόμμα που ίδρυσε ο Κωστής Στεφανόπουλος -  μου δόθηκε η δυνατότητα να τον γνωρίσω προσωπικά και κυρίως να μοιραστούμε κοινές αξίες και ιδανικά.

 Αποχαιρετούμε τον Έλληνα πολιτικό που ως παρακαταθήκη μας αφήνει την προσήλωσή του στην πρόοδο και την ενότητα του ελληνικού λαού.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016 13:16