Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010 15:05

Γ. ΚΙΡΚΟΣ: "ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ"

altΤου Σπύρου Κουταβά
Είναι η πρώτη συνέντευξη τύπου που είδα τον Γ. Κίρκο χαλαρό και άνετο χωρίς κομπασμούς να μιλά στους δημοσιογράφους. Παρατήρησα την σιγουριά σε κάθε λέξη και πρόταση που διατύπωνε, πλαισιωμένος από τους διευθυντές και τα στελέχη της διαχειριστικής αρχής. Ήταν η τελευταία συνέντευξη του με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της περιφέρειας. Έκανε σύντομη ανασκόπηση των πρωτοβουλιών ..

που πήρε η περιφέρεια στο σύντομο διάστημα της θητείας του, έδωσε στοιχεία για όλα τα προγράμματα που «τρέχει» η περιφέρεια με ιδιεταιρη αναφορά στο ΕΣΠΑ και το Ταμείο Συνοχής.

Ήταν απόλυτος σε όσα ακούσθηκαν για τις αλλαγές που έγιναν στους τομείς της διαχειριστικής αρχής και της διευθύνσεις της περιφέρειας, τονίζοντας ότι, η διαδικασία επιλογής ήταν απόλυτα διαφανής και με αξιοκρατικά κριτήρια.

Επισήμανε ότι θα μπορούσαν οι τυχόν αδικημένοι υπηρεσιακοί παράγοντες να υποβάλλουν ενστάσεις για την διαδικασία στην ημερομηνία που προβλέπεται από το νόμο. Ακόμη σημείωσε με νόημα, ότι κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου και των ελέγχων που μπορεί να διεξάγει η αρμόδια υπηρεσία.

Όταν ρωτήθηκε από το vetonews.gr για το τι θα κάνει στο μέλλον, ο ίδιος μίλησε με θέρμη και με έντονο προσωπικό τόνο για την αφιέρωση του στο ιατρικό λειτούργημα και το πάθος του για την πολιτική και τα κοινά. 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010 16:06