Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010 11:38

ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΚΗΣ

altΤην ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής του Αμυνταίου, όπως είναι το κρασί, τα επώνυμα αγροτικά προϊόντα και ο αγροτουρισμός, σε αρμονική συνύπαρξη με τον ενεργειακό χαρακτήρα της περιοχής και τη ΔΕΗ, έθεσε ως πρωταρχικό στόχο της δράσης της νέας περιφερειακής αρχής ο Γιώργος Δακής, κατά την ομιλία του, το πρωί της Δευτέρας 25 Οκτωβρίου, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αμυνταίου.

Ο κ. Δακής, συνοδευόμενος από τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Ηλιάδη και τους υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού, συναντήθηκε και συνομίλησε αρχικά με τους μικροπωλητές και κατοίκους της περιοχής, στη Λαϊκή Αγορά του Αμυνταίου. Οι έμποροι του εξέφρασαν τα προβλήματα που υπάρχουν με τον μειωμένο τζίρο, αλλά και τις δυσκολίες από την εφαρμογή του συστήματος των ταμειακών μηχανών στις Λαϊκές αγορές. Από τη μεριά τους, οι κάτοικοι δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από την πληθώρα των προϊόντων που βρίσκουν στις Λαϊκές, αλλά και δυσαρεστημένοι από τον περιορισμό της αγοραστικής τους δύναμης κατά το τελευταίο διάστημα.

Ο κ. Δακής τόνισε την αποφασιστικότητά του να ανατρέψει, με κάθε δυνατό τρόπο, την αρνητική ψυχολογία που υπάρχει, σήμερα, στην οικονομική δραστηριότητα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και ειδικότερα στα περιφερειακά αστικά κέντρα, όπως είναι το Αμύνταιο.

Στην ομιλία του στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, ο κ. Δακής υπογράμμισε την ανάγκη άμεσης και αγαστής συνεργασίας με την τοπική αυτοδιοίκηση και το Νέο Δήμο Αμυνταίου, έτσι ώστε μέσα από συντονισμένες προσπάθειες και ενέργειες να αντιμετωπιστούν τα χρόνια προβλήματα και προκλήσεις της ευρύτερης περιοχής Αμυνταίου.

«Οι δύσκολοι καιροί που βιώνουμε δεν επιτρέπουν ασυνεννοησίες και επικαλύψεις, ώστε να μην χαθεί ούτε μία μέρα δουλειάς και ουσιαστικού έργου», συμπλήρωσε ο κ. Δακής, αφού επισήμανε ότι ο Συνδυασμός «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία» διαθέτει, και στην ενότητα της Φλώρινας, άξια στελέχη, τα οποία μπορούν να εγγυηθούν με την γνώση και την εμπειρία τους, το βέλτιστο αποτέλεσμα, στην προσπάθεια αυτή.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της περιοδείας στο Δήμο Αμυνταίου, παρών ήταν και ο βουλευτής του Νομού Στάθης Κωνσταντινίδης, τον οποίο ευχαρίστησε προσωπικά ο κ. Δακής για την άοκνη συμπαράστασή του.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010 11:44