Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010 12:46

ΣΕ ΑΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΚΗΣ

altΣύσσωμος ο συνδυασμός της περιφερειακής ενότητας Φλώρινας, με τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Ηλιάδη, συνόδευσε τον κ. Δακή στη χθεσινή περιοδεία του (Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου). Στον Παπαγιάννη και την Ιτέα, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, τόνισε ότι η περιοχή ήταν γνωστή κατά το παρελθόν στο πανελλήνιο και διεθνώς για την τοπική της επιχειρηματικότητα, η οποία όμως, σήμερα αντιμετωπίζει...

τεράστια προβλήματα, που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα με συγκεκριμένες δράσεις. Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσεται και η φροντίδα που πρέπει να επιδείξει η Περιφέρεια για την ενίσχυση της Βιομηχανικής Περιοχής Φλώρινας στο Δήμο Μελίτης.

Στο Νεοχωράκι, ο κ. Δακής χαιρέτισε και συνομίλησε με κατοίκους, όπου του επισήμαναν την τεράστια οικονομική επιβάρυνση που υπόκεινται οι οικογένειες και οι επιχειρήσεις τους από το πετρέλαιο θέρμανσης. Ο κ. Δακής, δεσμεύτηκε να δράσει με κάθε δυνατό τρόπο, ώστε, ως νέα Περιφερειακή αρχή να συμβάλει στην άρση της αδικίας αυτή, η οποία, όπως τόνισε, αφαιρεί ζωτικούς πόρους από τις οικογένειες και δυσχεραίνει ανεπανόρθωτα την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων του συνόλου του Νομού Φλώρινας.

altΣτη Μελίτη, τελευταίο σταθμό της χθεσινής περιοδείας, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των συζητήσεων θέματα που άπτονται της παρουσίας της ΔΕΗ στην περιοχή. Η κατασκευή της μονάδας «Μελίτη ΙΙ», η διαχείριση των υδάτινων πόρων και η αξιοποίηση του Φράγματος της Παπαδιάς, είναι σημεία, τα οποία, όπως υπογράμμισε ο κ. Δακής, πρέπει να αντιμετωπιστούν συνολικά, μιας και είναι άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί επιπλέον στις προσπάθειες που απαιτούνται για την μετεγκατάσταση της Αχλάδας, πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

Ιδιαίτερη ικανοποίηση στους κατοίκους των περιοχών αυτών δημιούργησε η ταυτόχρονη παρουσία με τον Συνδυασμό, τόσο του Βουλευτή της ΝΔ κ. Στυλιανίδη, όσο και του αντίστοιχου βουλευτή του Νομού Φλώρινας κ. Κωνσταντινίδη. Έτσι, είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τους δύο και για θέματα που άπτονται της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

 
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010 12:59