Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010 11:29

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΜΑΛΟΥΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ

altΆμεση και έγκυρη ενημέρωση για τα τρέχοντα ζητήματα και τις τελευταίες εξελίξεις επί σειρά σημαντικών θεμάτων, που έχουν να κάνουν με την ενέργεια, τη λειτουργία της ΔΕΗ και τους εργαζόμενους, έλαβε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λάζαρος Μαλούτας από το Προεδρείο του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

Ο κ. Μαλούτας στην προσπάθειά του να σχηματίσει την πληρέστερη δυνατή εικόνα για τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη ΔΕΗ, ζήτησε και συναντήθηκε με το Προεδρείο του Σωματείου, σήμερα το πρωί. 

Ο κ. Μαλούτας ανέπτυξε τις θέσεις και τις προτάσεις που υπάρχουν στο πρόγραμμά του ως υποψήφιος Δήμαρχος και τις οποίες προτίθεται να διεκδικήσει και να εφαρμόσει στην περίπτωση που εκλεγεί στη Δημαρχεία της Κοζάνης.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι επικρότησε τις μέχρι τώρα κινήσεις και θέσεις του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ, συνταυτίστηκε απόλυτα μ’ αυτές και εξέφρασε την πρόθεσή του να υπάρξει ακόμα πιο στενή συνεργασία και από κοινού δράση με το Σωματείο, προκειμένου κάθε μελλοντική κίνηση που θα απαιτηθεί να γίνει, να έχει τα μέγιστα θετικά αποτελέσματα.

Εκατέρωθεν εκφράστηκε η πεποίθηση ότι οι ανάγκες τις περιοχής, τα προβλήματα, τα ζητήματα που τρέχουν και το τεταμένο κλίμα που υπάρχει εν γένει, δεν επιτρέπουν εφησυχασμό αλλά εγρήγορση, συνεργασία και διαρκή δράση, ενώ παράλληλα υπήρξε δέσμευση για όλα αυτά. Ειδικά για το θέμα που έχει να κάνει με τον Ενεργειακό Σχεδιασμό της Επιχείρησης και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την απόλυτη ανάγκη να κατατεθεί άμεσα, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις και η εικόνα για την περιοχή, έτσι ώστε ανάλογα με τον σχεδιασμό, να υπάρξει και η απαιτούμενη δράση – προγραμματισμός.

Επιπλέον καταστήθηκε σαφές, ότι δεν θα επιτραπεί η περίπτωση μη αξιοποίησης του συνόλου των λιγνιτικών κοιτασμάτων και φυσικά το γεγονός ότι όλες οι διαδικασίες, σε όλους τους τομείς, θα γίνονται πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον και στη λογική της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών.  

Το Προεδρείο του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ευχήθηκε στον υποψήφιο Δήμαρχο ¨καλό αγώνα και καλή επιτυχία¨, υπογραμμίζοντας ότι η πόρτα του Σωματείου υπήρξε και θα υπάρχει πάντα ανοιχτή προς κάθε έναν, που θα θελήσει να ενημερωθεί, να συνεργαστεί και να εκθέσει τις θέσεις και τις προτάσεις του.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010 11:34