Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010 19:59

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΙ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤO ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

altΑντιπροσωπεία του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας Δρ. Γιώργο Χαραλαμπίδη, τον Αντιπρόεδρο Δρ. Ευστάθιο Ταμουτσίδη, τον π. Δ/ντή της Σχολής Τεχνολόγων Γεωπονίας Δρ. Γεώργιο Στανόγια, επισκέφτηκε το Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας Τροφίμων της Φιλιππούπολης της Βουλγαρίας μετά από επίσημη πρόσκληση του Πρύτανη Καθηγητή κ. Georgi I. Valchev.

Η πρόσκληση έγινε στο πλαίσιο του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου με τίτλο « Η Επιστήμη των Τροφίμων, Τεχνική και Τεχνολογίες 2010- Food Science, Engineering and Technologies, 2010» και σε συνέχεια της συνεργασίας των δύο Ιδρυμάτων σε επίπεδο Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Έρευνας,  κινητικότητας φοιτητών «Erasmus» και πολιτιστικών εκδηλώσεων και  ανταλλαγών.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου συμμετείχαν με εισηγήσεις τους, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Μηχανολογίας Δρ. Στέργιος Μαρόπουλος  με θέμα : « Η επίδραση του πορώδους στην μηχανική συμπεριφορά κρανιακών εμφυτευμάτων» την οποία συνυπογράφουν οι κ. Στέργιος Μαρόπουλος, Αλέξανδρος Τσουκνίδας, Παναγιώτης Σερδάρης, Νικόλαος Ασημόπουλος και Σοφία Παπανικολάου και ο  Δρ. Παναγιώτης Σερδάρης με δύο εισηγήσεις  του  με θέματα : «  Οικονομική και εμπρορική δραστηριότητα της Κίνας στην Ελλάδα και η επίδρασή της στη συμπεριφορά των καταναλωτών» και « Η μαθηματική λογική στην Διοίκηση των Επιχειρήσεων».   

Σε συνέχεια της συνεργασίας αυτής , αντιπροσωπεία του ΤΕΙ  Δυτ. Μακεδονίας θα επισκεφτεί  στο τέλος του Οκτώβρη το Πανεπιστήμιο προκειμένου να συμμετάσχει στην εκδήλωση της  ορκωμοσίας των αποφοίτων του, ενώ την Άνοιξη του 2011η Ομάδα Χορού του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας ως επίσημη προσκεκλημένη,  για να συμμετάσχει με παραδοσιακούς και ελληνικούς χορούς σε εκδηλώσεις του Πανεπιστημίου.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010 14:33