Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010 14:28

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΑΥΤΕΚΩ

altΤην εικόνα ότι σύντομα θα υπάρξει μία σειρά θετικών εξελίξεων στα σημαντικότατα ζητήματα που αυτή την περίοδο έχουν να κάνουν με την λειτουργία των Πολυιατρείων Κοζάνης και Πτολεμαΐδας, αποκόμισε το Προεδρείο του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, στη συνάντηση που είχε με τον νέο Πρόεδρο του ΤΑΥΤΕΚΩ κ. Χρήστο Μπουρσανίδη.

Η συνάντηση έγινε, καθώς το Προεδρείο του Σωματείου έκρινε ότι θα πρέπει να έχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για την τρέχουσα κατάσταση, προκειμένου να σχηματίσει σαφή εικόνα για τα ζητήματα και να κάνει τον ανάλογο σχεδιασμό.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την εκκρεμότητα πληρωμής των ενταλμάτων, ο κ. Μπουρσανίδης έκανε γνωστό ότι στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού την ερχόμενη εβδομάδα, αναμένεται να εγκριθεί ο προϋπολογισμός και μέχρι το τέλος του μήνα θα κατανεμηθούν τα ποσά στους αντίστοιχους κωδικούς, προκειμένου να ξεκινήσει η καταβολή των χρημάτων στους δικαιούχους.

Οι προσλήψεις των γιατρών που κρίνονται απαραίτητες προκειμένου να λειτουργήσουν άμεσα και σωστά τα τμήματα των Πολυιατρείων, καθυστερούν απαράδεκτα, αφού εκκρεμεί η σχετική έγκριση από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου, κ. Σωτήρη Λύτρα, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία προκήρυξης των θέσεων.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, καλεί την αρμόδια Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Λούκα Κατσέλη, να κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που θα επιταχύνουν  τις προσλήψεις, έτσι ώστε να αποκατασταθούν τα προβλήματα, καθώς η ανοχή των ασφαλισμένων εξαντλείται. 

Κατά την συνάντηση, εκατέρωθεν, εκφράστηκε η πεποίθηση ότι επιβάλλεται να υπάρχει αδιάλειπτη και άμεση συνεργασία και ενημέρωση, προκειμένου να αποσοβούνται δυσάρεστα φαινόμενα στη λειτουργία των ασφαλιστικών ταμείων. Επιπλέον, το Προεδρείο του συνδικάτου ¨δεσμεύτηκε¨ ότι για κάθε ένα ζήτημα που θα δημιουργεί δυσκολίες στην εξυπηρέτηση των εργαζόμενων και των συνταξιούχων, ο Οργανισμός θα καλείται να αντιμετωπίσει τις δυναμικές του αντιδράσεις.

 
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010 14:32