Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010 12:48

Ο Ν. ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΪΟΡΔΑΝΙΔΗ

Ν. ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣΣτις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010, με τη μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη», ξεκινάει για την ελληνική περιφέρεια μια νέα εποχή.
Ο «Καλλικράτης» δίνει σημαντικά θεσμικά όπλα-αρμοδιότητες και πόρους- στις νέες δημοτικές και περιφερειακές αρχές που θα εκλεγούν σε λίγες εβδομάδες, έτσι ώστε να μπορέσουν να ανασυντάξουν συνολικά, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών, τις τύχες των χωριών, των πόλεων και των περιφερειών της πατρίδας μας.
 
Η ενεργός στράτευση σε αυτή τη μεγάλη μεταρρύθμιση, των καλύτερων αυτοδιοικητικών δυνάμεων των τοπικών κοινωνιών, αλλά και τον ίδιων των πολιτών, σε κάθε χωριό, σε κάθε πόλη, σε κάθε περιφέρεια, είναι οι αυτονόητες προϋποθέσεις για να κερδίσουμε όλοι μαζί αυτό το μεγάλο στοίχημα για εμάς, για τα παιδιά μας, για την πατρίδα μας.
 
Η περιφερειακή αναγέννηση της Ελλάδας, μέσα από την αποκέντρωση και την περιφερειακή της συγκρότηση, ήταν πάντα η κινητήρια δύναμη της συμμετοχής μου στα κοινά, όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα, ένα όραμα δεκαετιών γίνεται πραγματικότητα.

Αυτό το όραμα ζωής για μένα αλλά και για όλες τις υγιείς αυτοδιοικητικές δυνάμεις της περιοχής μας, αυτήν την ιστορική ευκαιρία για την περιφέρειά μας, για τους νομούς μας, για τις πόλεις, για τις κωμοπόλεις, για τα χωριά μας, αυτό το όραμα που στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 γίνεται πλέον πραγματικότητα, οφείλουμε να το υποστηρίξουμε ενεργά και αποφασιστικά όλοι όσοι το πιστεύουμε, πολίτες και αυτοδιοικητικά στελέχη.

Η διάθεση για προσφορά και η προοπτική του θεσμού με ώθησαν να αποδεχτώ την πρόσκληση του υποψήφιου περιφερειάρχη Γιάννη Παπαϊορδανίδη για την στελέχωση του ψηφοδελτίου νίκης και ελπίδας: αρχή-ζουμε μαζί.

Ζητώ την υποστήριξη των συμπολιτών μου σε αυτό το νέο ξεκίνημα του τόπου μας.

 
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010 15:38