Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 02 Οκτωβρίου 2010 18:32

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΪΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΒΟΙΟ

altΤη Φλώρινα επισκέφθηκε χθες 1 Οκτωβρίου ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιάννης Παπαϊορδανίδης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας. Ο κ. Παπαϊορδανίδης επισκέφθηκε το πρωί το Γηροκομείο και το ΚΑΠΗ της Φλώρινας, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της Τρίτης Ηλικίας, όπου συνομίλησε με τους ηλικιωμένους, τονίζοντας πως «Η κοινωνική μέριμνα είναι για εμάς η μέγιστη προτεραιότητα. Επίκεντρό μας είναι ο άνθρωπος. Στόχος μας η ποιότητα ζωής για όλους και φυσικά και για τους ηλικιωμένους.

Για όλους εσάς, στους οποίους οφείλουμε πολλά και για τους οποίους μπορούμε και έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ακόμη περισσότερα.

Απόφασή μας είναι από τη νέα χρονιά, η Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, να συμβάλλει με κάθε δυνατό τρόπο στην περαιτέρω ανάπτυξη των ΚΑΠΗ, ώστε αυτά να μετατραπούν σε πυρήνα των δραστηριοτήτων των ηλικιωμένων σε ολόκληρη την περιοχή, αλλά και να καταστούν πόλος έλξης για ακόμη περισσότερους ανθρώπους».

Επίσης ο κ. Παπαϊορδανίδης επισκέφθηκε τον ΟΑΕΔ της Φλώρινας και συνομίλησε με τους εργαζόμενους για τα υψηλά ποσοστά ανεργίας που σημειώνονται στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας γενικότερα.

«Το πρόβλημα της ανεργίας, είπε είναι το πρώτο πρόβλημα που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε. Είναι σαφώς το κυριότερο πρόβλημα της Περιφέρειας αλλά θα πρέπει να επισημάνουμε πως η Δυτική Μακεδονία κατάφερε τα προηγούμενα χρόνια να κρατήσει μεγάλο μέρος του νεανικού πληθυσμού της, το οποίο ακουμπούσε εδώ τις ελπίδες του για το επαγγελματικό του μέλλον, ακριβώς γιατί είναι και παραμένει το ενεργειακό κέντρο της Δυτικής Μακεδονίας. Σκοπεύουμε να αξιοποιήσουμε, πολλά ανεκμετάλλευτα πλεονεκτήματα της Περιφέρειας μέσα από ένα συστηματικό και ορθολογικό σχεδιασμό, για να τονώσουμε την αγορά μας και να ενισχύσουμε την επιχειρηματικότητα μας.»

Επίσης ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης της Δυτικής Μακεδονίας επισκέφθηκε το Νοσοκομείο της Φλώρινας δηλώνοντας για μία ακόμη φορά πως «είναι στις προτεραιότητές μας να λειτουργήσουν και άμεσα οι κλινικές των Νοσοκομείων της περιοχής. Δεν γίνεται είπε το 2010 σε ολόκληρη την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας να μην λειτουργούν τόσες κλινικές, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές των συμπολιτών μας. Στόχος όλων μας είναι να κάνουμε ότι μπορούμε για την σωστή λειτουργία των νοσοκομείων της Περιφέρειας.»

Επίσης ο κ. Παπαϊορδανίδης επισκέφθηκε το ΙΚΑ και το Εργατικό κέντρο της Φλώρινας, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας επισκέφθηκε χωριά του Κάτω Βοϊου, όπως το Δαφνερό, το Μικρόκαστρο, το Παλαιόκαστρο, αλλά και το Καλονέρι., όπου οι κάτοικοι τον υποδέχτηκαν με χαρά δηλώνοντας του την αμέριστη συμπαράστασή τους στην προσπάθειά του για ένα καλύτερο αύριο στη Δυτική Μακεδονία.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010 21:16