Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010 14:34

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

altΜε τους Διοικητές των Νοσοκομείων Δ. Μακεδονίας - Κοζάνης κ. Κίτσιου, Πτολεμαΐδας κ. Μπούρτσου, Καστοριάς κ. Κατσίλη, Φλώρινας κ. Γκόγκου, Γρεβενών κ. Γαβρίδη - συναντήθηκε χθες ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Κοζάνης Αλέξανδρος Αθανασιάδης. Στη συνάντηση που έγινε με πρωτοβουλία του Βουλευτή οι Διοικητές τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Νοσοκομεία της Περιφέρειας, τα οποία όπως οι ίδιοι χαρακτηριστικά σημείωσαν είναι...

περίπου ίδια (ελλείψεις γιατρών και προσωπικού, κλείσιμο μονάδων, προβλήματα μηχανοργάνωσης, οικονομικά, οφειλές ασφαλιστικών ταμείων προς τα Νοσοκομεία, προμήθειες κ.λ.π.) και στη συνέχεια συζήτησαν προτάσεις για την επίλυση τους.

Επίσης συζητήθηκαν ιδέες για το πώς πρέπει να οργανωθεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την καλύτερη δυνατή παροχή υγείας στους πολίτες.

Η ιδέα που φαίνεται να προκρίνουν όλοι – ως αρχική σκέψη που χρειάζεται βέβαια παραπέρα επεξεργασία, μελέτη και ανάλυση- είναι η διατήρηση των Νοσοκομείων και η αρτιότερη λειτουργία τους καθώς και η πλήρη στελέχωση των καλύτερων κλινικών που διαθέτουν οι οποίες θα πρέπει να λειτουργούν όλο το εικοσιτετράωρο.

Κλείνοντας την τρίωρη συνάντηση ο βουλευτής δεσμεύτηκε να ζητήσει από τον Υπουργό Υγείας να επαναληφθεί μια ανάλογη συνάντηση με την παρουσία του ιδίου ή συνεργατών του για μια καλύτερη αξιολόγηση όλων των θεμάτων που απασχολούν την περιοχή .
 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010 14:39