Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2010 14:58

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣΑναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα στις 17.00 εκδήλωση στους κεντρικούς πεζόδρομους της πόλης της Κοζάνης με τίτλο «Όλοι μαζί, μια μουσική», εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών Νομού Κοζάνης παραχώρησε συνέντευξη τύπου στέλνοντας το δικό του μήνυμα στους δημότες αλλά και στους υπόλοιπους συναδέλφους τους, μέλη του σωματείου, σχετικά με τις φετινές εκδηλώσεις της αποκριάς.

«Οι τιμές στα ποτά δεν πρόκειται να ανέβουν, είμαστε κατηγορηματικοί σε αυτό και καλούμε όλους τους συναδέλφους μας να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση. Σε διαφορετική περίπτωση αν ορισμένοι δεν το τηρήσουν αυτό εμείς θα το καταδικάσουμε», δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Γιώργος Γρίβας.

Αναφορικά με τα φαινόμενα αύξησης των τιμών σε ποτά (κυρίως στις μπύρες) που υπήρξαν πέρυσι ο κ. Γρίβας έκανε λόγο για μεμονωμένα περιστατικά τα οποία καταδίκασε το Σωματείο και πως το φαινόμενο αυτό λειτούργησε στη συνέχεια αρνητικά για την λειτουργία των συγκεκριμένων καταστημάτων.

Το Σωματείο όπως επισήμανε πήρε την απόφαση και κάλεσε όλα τα μέλη να στηρίξουν την αποκριά και το παραδοσιακό της χρώμα κατανοώντας ταυτόχρονα την οικονομική συγκυρία που υπάρχει συγκρατώντας τις τιμές στα ίδια επίπεδα. 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2010 11:12