Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010 15:44

ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΔΚ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ

altΕκατό πολίτες από το Βελβεντό με επικεφαλή τον δήμαρχο Μανώλη Στεργίου και την Συντονιστική επιτροπή που έχει συσταθεί, απέκλεισαν τα γραφεία της ΑΝΚΟ, όπου στο 3ο όροφο συνεδριάζει αυτήν την ώρα η διοικούσα επιτροπή της ΤΕΔΚ Ν. Κοζάνης. Η αμηχανία ήταν έκδηλη στα πρόσωπα τόσο του πρόεδρου Σάββα Ζαμανίδη όσο και του δημάρχου Σερβίων Δημοσθένη Κοκολιού όταν άκουγαν το δήμαρχο Βελβεντού Μανώλη Στεργίου αλλά και όσους στην συνέχεια πήραν το λόγο, να τους ζητούν να ανακαλέσουν προηγούμενη απόφαση που πήραν για την δημιουργία τεσσάρων δήμων στο Ν. Κοζάνης και να παραιτηθούν του αξιώματος τους από μέλη της διοίκησης της ΤΕΔΚ αφού κατάφεραν να πρωτοτυπήσουν σε όλη την Ελλάδα παίρνοντας απόφαση ενάντια στην θέληση μιας κοινωνίας και ενός δήμου που ζητούσαν να παραμείνουν αυτόνομοι.

altΗ οργή και θυμός ήταν έκδηλα στα πρόσωπα των πολιτών του Βελβεντού που κατέκλυσαν την αίθουσα του τρίτου ορόφου ενώ δεν έλειψαν και οι λεκτικοί διαξιφισμοί ανάμεσα στους πολίτες και τον δήμαρχο Σερβίων Δημοσθένη Κοκκολιό ενώ ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ πιο νηφάλιος προσπάθησε να κρατήσει σε ήρεμο κλίμα την διαδικασία. Την ατμόσφαιρα ηλέκτριζαν και τα συνθήματα που ακούγονταν στην αίθουσα από τους συγκεντρωμένους που είχαν αποκλείσει την είσοδο των γραφείων της ΑΝΚΟ.

Πάντως σχολιάστηκε αρνητικά το γεγονός ότι ενώ όσο μιλούσε τόσο ο δήμαρχος Βελβεντού όσο και οι εκπρόσωποι της Συντονιστικής Επιτροπής ο Δήμαρχος Σερβίων μιλούσε στο κινητό τηλέφωνο ή ήταν εκτός αιθούσης. Από την πλευρά του ο πρόεδρος Σάββας Ζαμανίδης μίλησε για την απόφαση της ΤΕΔΚ η οποία πάρθηκε με δημοκρατικές διαδικασίες.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010 15:58