Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2010 14:31

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ν.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΡΟΣ TO VETONEWS

ΛΑΒΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ Ν.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ κ. ΚΩΝ/ΝΟ ΓΡΙΒΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ν.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ VETONEWS.GR

Επιμένουμε στο ρεπορτάζ και σε όσα γράφτηκαν στο vetonews.gr με τίτλο «ΟΙ ΠΟΤΙΣΤΡΕΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΓΛΑΣΤΡΑ». Οι πηγές μας και οι πληροφορίες που έχουμε είναι απολύτως αξιόπιστες. Καταλαβαίνουμε την δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει ο κ. Κώστας Γρίβας και κατανοούμε τις ασφυκτικές πιέσεις που ασκούνται στο πρόσωπό του. 

Αξίζει να γίνουν όμως ορισμένες επισημάνσεις

Το έγγραφο που εστάλη με φαξ στο veto91fm δεν φέρει κανένα διακριτικό επίσημου εγγράφου από την Νομαρχία ή τα διακριτικά της τεχνικής υπηρεσίας που συνήθως υπάρχουν σε όλα τα έγγραφα επικοινωνίας.

Δεν φέρει αριθμό πρωτοκόλλου που φέρουν συνήθως όλα τα έγγραφα που βγαίνουν από την υπηρεσία και έχουν την υπογραφή του διευθυντή.

 Το έργο και τις πρωτοβουλίες των τεχνικών υπηρεσιών όπως και κάθε διεύθυνσης που διαθέτει η Ν.Α. Κοζάνης π.χ. διεύθυνση προγραμματισμού, αναλαμβάνει να τις δημοσιοποιεί το γραφείο τύπου της Νομαρχίας οπού την πολιτική και διοικητική ευθύνη έχει ο Νομάρχης Κοζάνης κ. Γ. Δακής. Ως εκ του την ανακοίνωση κανονικά δεν θα έπρεπε να την έχει εκδώσει το γραφείο τύπου;

ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΑΒΑΣ
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010 01:02