Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 19 Μαϊος 2023 08:09

Τα "σκοιλ ελνικιου" της ΝΔ "κτύπησαν" στην Καστοριά. Υπεύθυνη ΙΕΚ ζητά την ψήφιση της Μ. Αντωνίου που "βοηθά" στην υλοποίηση των προγραμμάτων

Μια πρωτοφανής ενέργεια στην Καστοριά

Ως προσπάθεια χειραγώγησης ψήφου  σε βάρος των πολιτών, τρείς μόλις μέρες πριν από τις εκλογές της Κυριακής ειναι

η δράση ιδιωτικού Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) στην Καστοριά, όπου η υπεύθυνη οργάνωσης και υλοποίησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων ζητά την στήριξη της υποψήφιας  Αντωνίου Μαρίας, υποψήφιας με τη Νέα Δημοκρατία στο νομό.

Στο επίμαχο μήνυμα που ακολουθεί παρακάτω, η κ. Αντωνίου παρουσιάζεται ως η γαλάζια «σωτηρία» για την υλοποίηση προγραμμάτων και σεμιναρίων του ΚΕΚ.

«Για να φτάσουμε όμως στην υλοποίηση αυτών των προγραμμάτων, πρέπει να εγκριθούν και στη συνέχεια να ακολουθηθούν διάφορες διαδικασίες έτσι ώστε να φτάσουμε στο τελικό στάδιο», αναφέρει το μήνυμα. «Σε αυτή την επιτυχημένη προσπάθεια λοιπόν, έχουμε τη πολύτιμη βοήθεια και στήριξη της υποψίας Βουλευτή με τη ΝΔ, κυρίας ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑΣ».

Ολόκληρο το μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους, ελπίζω να είστε όλοι καλά. Είμαι η Ζήνα Αφεντούλη, από το ΚΕΚ της ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ Α.Ε., υπεύθυνη οργάνωσης και υλοποίησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Κάθε χρόνο, μαζί υλοποιούμε τα επιδοτούμενα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης εργαζόμενων, ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ στην πόλη της Καστοριάς, όπως και διαδικτυακά προγράμματα, όπως θα συμβεί και φέτος το φθινόπωρο.

Εδώ και πολλά χρόνια, πραγματοποιούμε αυτά τα σεμινάρια, βοηθώντας έτσι τους εργαζόμενους της Δυτικής Μακεδονίας να καταρτιστούν πάνω σε διάφορα αντικείμενα, να διευρύνουν και να ενισχύσουν τους επαγγελματικούς του ορίζοντες, στοχεύοντας σε μια καλύτερη θέση εργασίας. Αυτό βέβαια σε συνδυασμό και με την οικονομική ενίσχυση των καταρτιζόμενων, είναι μια ολοκληρωμένη δράση προς εσάς αλλά και προς τους τοπικούς συλλόγους με αντίστοιχα οφέλη, τονώνοντας έτσι και τον κλάδο αυτό.

Για να φτάσουμε όμως στην υλοποίηση αυτών των προγραμμάτων, πρέπει να εγκριθούν και στη συνέχεια να ακολουθηθούν διάφορες διαδικασίες έτσι ώστε να φτάσουμε στο τελικό στάδιο. Σε αυτή την επιτυχημένη προσπάθεια λοιπόν, έχουμε τη πολύτιμη βοήθεια και στήριξη της υποψίας Βουλευτή με τη ΝΔ, κυρίας ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑΣ.

Ζητώ λοιπόν από όλους την στήριξή σας στο πρόσωπο της υποψίας Βουλευτή με τη ΝΔ, κυρίας ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑΣ, την Κυριακή 21 Μαΐου 2023, ώστε να συνεχίσουμε να κάνουμε πράξη κάθε όνειρο και κάθε ελπίδα.
Με εκτίμηση
Αφεντούλη Ζήνα

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Μαϊος 2023 08:19