Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 11:02

Jean Monnet Chair: Η Ευαγγελία Πετρίδου μιλά για διαχείρισης κρίσεων στη Σουηδία

Την Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 μ.μ., η Έδρα Jean Monnet στην Επικοινωνιακή Διαχείριση Κινδύνου και Κρίσεων στην Ευρώπη υποδέχεται την Ευαγγελία Πετρίδου,

Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Mid-Sweden University της Σουηδίας και μέλος του Risk and Crisis Research Centre και του ερευνητικού κέντρου NTNU Social Research στην Νορβηγία.
Η διαδικτυακή διάλεξη θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom
?Τη διάλεξη συντονίζει η κάτοχος της Έδρας, Αμαλία Τριανταφυλλίδου, Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
?‍?Ευαγγελία Πετρίδου
Η Ευαγγελία Πετρίδου είναι πολιτική επιστήμονας, αναπληρώτρια καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Mid Sweden στην Σουηδία, και στο ερευνητικό κέντρο NTNU Social Research στην Νορβηγία. Εκπόνησε την διδακτορική της διατριβή το 2017 στο γνωστικό αντικείμενο δημόσιας πολιτικής με έμφαση στην διαχείριση κρίσεων. Έχει συντονίσει επιστημονικά και επιμορφωτικά προγράμματα στο ίδιο γνωστικό αντικείμενο. Έχει 21 δημοσιεύσεις σε έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχει επιμεληθεί δύο συλλογικούς τόμους. Επίσης, έχει συμμετάσχει ως συγγραφέας σε σειρά κεφαλαίων συλλογικών τόμων. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζουν σε θεωρητικά ζητήματα δημόσιας πολιτικής και διαχείρισης κρίσεων καθώς και σε ζητήματα μεθοδολογίας με έμφαση στα κοινωνικά δίκτυα. Η πιο πρόσφατη δουλειά της εξετάζει την εθνική πολιτική ευρωπαϊκών χωρών προς την καταπολέμηση της πανδημίας και τον ρόλο των κοινωνικών δικτύων στην εφαρμογή πολιτικής για την καταπολέμηση των πυρκαγιών. Είναι συνεπιμελήτρια του επιστημονικού περιοδικού International Review of Public Policy.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 11:06