Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 11:41

Επεσε η αυλαία στο 7th Fur Shopping Festival

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022 το 7th Fur Shopping Festival, το οποίο έλαβε χώρα στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, το μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο των Βαλκανίων.

Το Fur Shopping Festival αποτελεί ένα σημαντικό εκθεσιακό γεγονός για τον κλάδο της ελληνικής γουνοποιίας. Ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2016 και αγαπήθηκε τόσο από τους εκθέτες και τους εμπορικούς επισκέπτες, όσο και από την τοπική κοινωνία.

Στο 7th Fur Shopping Festival συμμετείχαν δεκάδες εκθέτες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσιάζοντας για μια ακόμη φορά τις υπέροχες δημιουργίες τους. Έντονο ήταν το ενδιαφέρον και από τους δεκάδες εμπορικούς επισκέπτες, οι οποίοι πέρασαν τις πύλες του FSF (από Ρωσία, Τουρκία, Αμερική, Βέλγιο, Βουλγαρία, Φινλανδία, Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία, Ρουμανία, Σερβία, Ισπανία, Συρία, Ουκρανία, Τσεχία, Καζακστάν, Κουβέιτ, Λιθουανία, Πολωνία, Βόρεια Μακεδονία, Αγγλία).

Κατά τη διάρκεια του FSF εκτός των σημαντικών εμπορικών πράξεων, σημειώθηκαν και σημαντικές συνεργασίες μεταξύ του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς και του Συνδέσμου Γουνοποιών Ιταλίας, αλλά και του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων των Σκοπίων .

Επίσης, πραγματοποιήθηκε από τον Σ.Γ.Κ. Cocktail Party, προς τιμή των εκθετών και των εμπορικών επισκεπτών. Επίσης σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους προβάλλονταν δημιουργίες σχεδιαστών μόδας με καταγωγή από τη Δυτική Μακεδονία, και εκθέματα από το «Μουσείο Τέχνης Γούνας» το οποίο βρίσκεται υπό κατασκευή.

Το 7th Fur Shopping Festival συνδιοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, η ΔΕΘ – HELEXPO, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η Π.Ε. Ενότητα Καστοριάς και ο Δήμος Καστοριάς, ενώ Μέγας Χορηγός ήταν  το Δημοπρατήριο της SAGA FURS.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 11:46