Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 22:49

Επεσε η αυλαία στην 47ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς

Ικανοποιητικά είναι τα αποτελέσματα της 47ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς, η οποία έλαβε χώρα από τις 25 έως τις 28 Αυγούστου 2022 στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, το μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο των Βαλκανίων

Συνολικά συμμετείχαν  64 εκθέτες από Ελλάδα, Βέλγιο, Γερμανία, Ιταλία και Ουγγαρία παρουσιάζοντας τις ξεχωριστές  δημιουργίες τους, υψηλής μόδας, ποιότητας και αισθητικής.

Οι δεκάδες εμπορικοί επισκέπτες από χώρες όλης της υφηλίου - και ειδικότερα από  Αίγυπτο, Αυστρία,  Αμερική, Αρμενία, Βέλγιο,  Βόρεια Μακεδονία,  Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ιταλία, Καζακστάν, Καναδά, Κροατία,  Λίβανο, Μολδαβία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Ολλανδία, Ρουμανία, Ρωσία, Λευκορωσία, Σερβία, Σουηδία,  Τουρκία, Τσεχία, Φινλανδία - είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα περίπτερα των εκθετών να θαυμάσουν  γούνινα παλτό, αξεσουάρ γούνας, τσάντες, δερμάτινα είδη και γουνοδέρματα.  Σύμφωνα με τα στοιχεία,   καταγράφηκαν αρκετές συμφωνίες μεταξύ των εμπορικών επισκεπτών και των επιχειρηματιών. 

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης πραγματοποιήθηκε από τον Σ.Γ.Κ. Cocktail Party, προς τιμή των εκθετών και των εμπορικών επισκεπτών. Επίσης σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους προβάλλονταν δημιουργίες σχεδιαστών μόδας με καταγωγή από τη Δυτική Μακεδονία, όπως επίσης και εκθέματα από το «Μουσείο Τέχνης Γούνας» το οποίο βρίσκεται υπό κατασκευή. 

Την 47η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς, συνδιοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, η ΔΕΘ – HELEXPO, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η Π.Ε. Ενότητα Καστοριάς και ο Δήμος Καστοριάς, ενώ Μέγας Χορηγός ήταν  το Δημοπρατήριο της SAGA FURS.

Ακολουθεί το 7th Fur Shopping Festival το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς  στις 12 - 14 Οκτωβρίου 2022 στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας. 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 22:52