Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 10:54

Ολυμπία Τελιγιορίδου: "Η ΝΔ έκλεισε την Περιφερειακή Διεύθυνση ΕΟΠΥΥ Καστοριάς"

Ερώτηση κατέθεσε η Ολυμπία Τελιγιορίδου, προς τον Υπουργό Υγείας, για το προγραμματισμένο κλείσιμο της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΕΟΠΥΥ στην Καστοριά,

καθώς όπως αναφέρεται σε σχετική εισήγηση του Οργανισμού, ανάμεσα στις δομές που μειώνει η κυβέρνηση πανελλαδικά, περιλαμβάνεται και αυτή της Περιφερειακής Δ/νσης Καστοριάς. 

Το γεγονός αυτό φανερώνει για ακόμα μια φορά την ανάλγητη πολιτική της κυβέρνησης στον τομέα της δημόσιας υγείας για την ΠΕ Καστοριάς και μια τέτοια εξέλιξη θα είναι ακόμη πιο επιβαρυντική για την υγειονομική ασφάλεια των πολιτών της περιοχής μας, ενώ παράλληλα προκαλεί μεγάλη ανησυχία στους εργαζόμενους της δομής για το εργασιακό τους μέλλον.

Το Υπουργείο Υγείας και συνολικά η κυβέρνηση πρέπει να συνειδητοποιήσουν την κατάσταση που επικρατεί στην Καστοριά και να σταματήσουν τη συνεχή υποβάθμιση της δημόσιας υγείας, εις βάρος των ασφαλισμένων. Οι πολίτες της περιοχής μας δικαιούνται να λαμβάνουν υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου. Σε τέτοιες ενέργειες η κυβέρνηση της ΝΔ θα μας βρει απέναντί της.  

Γραφείο Τύπου

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 10:56