Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 11 Μαϊος 2021 06:27

Τηλεδιάσκεψη με τους απόδημους Καστοριανούς ο Δήμος Καστοριάς

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία του Αντιδήμαρχου Τουρισμού Αθανάσιου Ρήμου την οποία επικρότησαν όλοι οι Πρόεδροι και εκπρόσωποι των ομογενών που συμμετείχαν,

εκφράζοντας με κάθε τρόπο την ικανοποίησή τους, τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά τους.

Μεταφέροντας στους συμμετέχοντες, τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη, ο κ. Ρήμος, με γνώμονα ότι οι Σύλλογοι Απόδημων αποτελούν μεγάλη δύναμη και ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία του τόπου μας, πρότεινε να συνεχιστεί αυτός ο δίαυλος επικοινωνίας με τακτικές τηλεδιασκέψεις έτσι ώστε να αναπτυχθούν ουσιαστικές και αποτελεσματικές συνεργασίες σε όλους τους τομείς με αποκορύφωμα τη διοργάνωση Φεστιβάλ Απόδημων Καστοριανών, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα. 

Στην πρώτη αυτή τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν: ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καστοριανών «Ομόνοια» Νέας Υόρκης, κ. Δήμος Σιώκης, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Καστοριανών «Ομόνοια» Τορόντο, κ. Γιώργος Δημητρακόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καστοριάς και Περιχώρων Τορόντο, κ. Δημήτριος Νάσκος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Καστοριανών «Ομόνοια» Μόντρεαλ, κ. Νόρμα Πασχάλη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Καστοριανών «Ομόνοια» Φρανκφούρτης, κ. Ειρήνη Βλαχάβα, η Πρόεδρος του Συλλόγου Καστοριανών «Η Καστοριά» Μελβούρνης, κ. Ελευθερία Λαλοπούλου, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Καστοριανών «Ο Γράμμος» Μελβούρνης, κ. Όλγα Κούγια, ενώ χαιρετιστήρια επιστολή έστειλε ο Σύλλογος Γουνοποιών Φρανκφούρτης. 

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή σε όλους τους συμμετέχοντες, ευχαριστώντας παράλληλα τον Προϊστάμενο του Τμήματος Τεχνολογιών, Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Δήμου Καστοριάς, κ. Αθανάσιο Μπούσιο και το προσωπικό του συγκεκριμένου Τμήματος για την άψογη προετοιμασία και υλικοτεχνική υποστήριξη, καθώς επίσης τα στελέχη του Δήμου Καστοριάς, κ. Βούλα Κοκκαλένιου και κ. Ανδρέα Κυπαρίσση για τη σημαντική συμβολή τους στην προετοιμασία και οργάνωση της τηλεδιάσκεψης.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Μαϊος 2021 06:30