Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2021 02:59

Ισχυρή έκρηξη στην Καστοριά κατέστρεψε ολοσχερώς το Ξενοδοχείο "Τσαμης" Το ξενοδοχείο ήταν κλειστό δηλώνει ο ιδιοκτητης

Ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στις 1.30 τα ξημερώματα στις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου «Τσάμης» στην Καστοριά είχε ως αποτέλεσμα το κτιριακό συγκρότημα να καταρρεύσει ολοσχερώς.

Αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο κάνουν λόγω για μικρές εστίες φωτιάς που ακολούθησαν  την έκρηξη και που έχει κάνει μια άμορφη μάζα το τριώροφο ξενοδοχειακό συγκρότημα.  Στο σημείο έφτασαν αμέσως οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Καστοριάς ενώ άνδρες της αστυνομίας για λόγους ασφαλείας απέκλεισαν την περιοχή.  Γυαλιά και θραύσματα από μεταλλικά αντικείμενα του ξενοδοχείου έχουν διασκορπιστεί σε ακτίνα 80 μέτρων ενώ για λόγους ασφαλείας η αστυνομία έχει αποκλείσει την κεντρικό οδικό άξονα που οδηγεί στην πόλη της Καστοριάς και που περνά σε μικρή απόσταση από το Ξενοδοχείο.  Από την Περιφερειακή διεύθυνση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Δυτικής Μακεδονίας αναφέρουν ότι σύμφωνα με δήλωση του  ιδιοκτήτη στην αστυνομία Καστοριάς το ξενοδοχείο το τελευταίο χρόνο δεν λειτουργούσε, ήταν κλειστό και ότι δεν υπήρχε άνθρωπος στις εγκαταστάσεις του.

Το Ξενοδοχείο «Τσάμης» είναι δυναμικότητας 80 κλινών και είναι ένα εμβληματικό τουριστικό συγκρότημά  της Καστοριάς. Βρίσκεται  σε περίοπτη θέση πλησίον της λίμνης με θεά την ακριτική πόλη.

Έρευνες για τα αίτιας της ολοσχερής καταστροφής που προκάλεσε η έκρηξη διεξάγει η πυροσβεστική υπηρεσία Καστοριάς και  αστυνομία.

Το βίντεο ειναι απο το "Ολα δέκα" Καστοριάς

Σπυρος Κουταβας

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2021 03:18