Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 19:19

Κάνουν έκκληση για μάσκες FFP3 και FFP2 στο νοσοκομείο Καστοριάς

του Σπύρου Κουταβά

Θα  το γράψω λακωνικά όπως μου μεταφέρθηκε από γιατρό που δίνει μάχη στο Νοσοκομείο Καστοριάς.

- Δεν έχουμε μάσκες υψηλής προστασίας.  Θέλουμε μάσκες  FFP3 και FFP2 τουλάχιστον για τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που δουλεύoυν πάνω από το ύποπτο κρούσμα η στον ασθενή  που έχει κορονοϊό.

- Θέλουμε τα αποτελέσματα των δειγμάτων που στέλνουμε, να βγαίνουν τού αργότερο 12 ώρες μετά το λήψη τους. Αυτή την στιγμή καθυστερούν αρκετά και αυτό δημιουργεί πρόβλημα στην διαχείριση των ασθενών.

-Χθες νοσηλεύονταν 10 ύποπτα κρούσματα, σήμερα έως το μεσημέρι 4 εξ αυτών μεταφέρθηκαν επειγόντως με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης.

- Την ίδια ώρα τέσσερα νέα ύποπτα κρούσματα εισέρχονταν στο νοσοκομείο και έως αύριο το πρωί είναι άγνωστο πόσοι νέοι ασθενείς θα βρίσκονται στους θαλάμους του.  

Το νοσοκομείο γεμίζει,  μετά την Πτέρυγα της Παθολογικής,  χρησιμοποιούνται όλοι οι  χώροι της  Παιδιατρικής και της Μαιευτικής κλινικής.

Πρόταση: Να μας σταλούν άμεσα μάσκες που βρίσκονται στις αποθήκες νοσοκομείων που δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα κορονοϊού

Νοσηλευτές και γιατροί αναγκάζονται και τις απολυμαίνουν μόνοι τους αλλά και πάλι δεν επαρκούν οι εναπομείνασες  ποσότητες .

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 19:51