Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 08:28

Η αποχώρηση του Γιάννη Κορεντσίδη από τη θέση του Προέδρου του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς

Σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση η αποχώρηση του Γιάννη Κορεντσίδη από τη θέση του Προέδρου του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς

 “Όταν αναλάβαμε τη Διοίκηση του Συνδέσμου, είπαμε ότι ξεκινάμε με την προϋπόθεση να προσφέρει ο καθένας ό,τι μπορεί.

Η αλήθεια όμως είναι ότι εάν δεν ήτανε επικεφαλής ο Γιάννης Κορεντσίδης, δε μπορώ να ξέρω τι πραγματικά θα γινόταν, απ’ όλα όσα πετύχαμε”. Το γεγονός αυτό επισήμανε, στις δηλώσεις που έκανε ο κ. Απόστολος Τσούκας, παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη της προεδρίας από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη, κατά τη διάρκεια της σημερινής προγραμματισμένης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς.  

Έχοντας στο πλευρό του τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και το προσωπικό του Συνδέσμου, ο κ. Γιάννης Κορεντσίδης, ανακοίνωσε σήμερα την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου, πραγματοποιώντας παράλληλα έναν απολογισμό δράσεων που έγιναν κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Σημαντική αναφορά έγινε στον θεσμό της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς, η οποία, τα χρόνια της θητείας του, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, τόσο από πλευράς εμπορικότητας όσο και από πλευράς επισκεψιμότητας και συμμετοχής, έχοντας καταξιωθεί διεθνώς, ευρισκόμενη μάλιστα στην πρώτη τριάδα των μεγαλύτερων παγκόσμιων εκθεσιακών γεγονότων.

Σημείωσε ακόμη ότι η επόμενη Διοίκηση θα έχει την τύχη να διαχειριστεί ένα υπερσύγχρονο και νόμιμο πλέον εκθεσιακό κέντρο, αλλά και μία ισχυρή ταμειακή παρακαταθήκη που μπορεί να καλύψει έξοδα και υποχρεώσεις τουλάχιστον ενός έτους. 

Μέσα σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης ο Γιάννης Κοεςντσίδης, ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά όλους τους θεσμικούς φορείς και παράγοντες για τη συνεργασία, δίνοντας έμφαση στην προσφορά των συναδέλφων του στο Δ.Σ. καθώς και στο στελεχιακό και υπηρεσιακό δυναμικό του Συνδέσμου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “αναλαμβάνοντας τη Διοίκηση, λειτουργήσαμε όλοι μαζί σαν μια οικογένεια. Με τέτοιους ανθρώπους και συνεργάτες είναι βέβαιο ότι υπάρχει ελπίδα και μέλλον και για τον Σύνδεσμο και για τον τόπο μας”.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 08:31