Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
vetonews

vetonews

Την ενοχή των κατηγορουμένων αποφάσισε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, για τους τρεις που επιτέθηκαν στον Γιάννη Μπουτάρη το περασμένο Σάββατο, στο περιθώριο των εκδηλώσεων για την Γενοκτονία των Ποντίων.

O πρώτος και ο τρίτος κατηγορούμενος καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 21 μηνών με τριετή αναστολή. 
 
Ο 36χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 14 μηνών με χρηματικό πρόστιμο 5 ευρώ για κάθε ημέρα.

Όπως είπε ο συνήγορος του 20χρονου,  την επίθεση έκαναν 100-150 άτομα και σήμερα δικάστηκαν μόνο 3 παιδιά. «Δεν πρέπει να πληρώσουνε για όλους, είναι δύο παιδιά, δύο φοιτητές…Μην γίνουν ο αποδιοπομπαίος τράγος. Ήδη έχει καταστραφεί η ζωή τους. Τους είπαν φασίστες και έχει πέσει πολύ μελάνι από τα ΜΜΕ για αυτούς» είπε χαρακτηριστικά.

Για οργανωμένο σχέδιο έκανε λόγο στην αγόρευση του ο συνήγορος του Γ.Μπουτάρη, αναφέροντας ότι 3 με 5 άτομα έδωσαν το έναυσμα για να αρχίσει η επίθεση.
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση για το αποτέλεσμα της δίκης.
 

Διαβάστε και τι είπαν στις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι και τη συγκλονιστική κατάθεση του Γ.Μπουτάρη:

Ρεπορτάζ : Στράτος Λούβαρης

 

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ Α.Ε. η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα 23 Μαΐου 2018. Μετά από συζήτηση, το Δ.Σ. ενέκρινε την εισήγηση «Απόσχιση Κλάδων λιγνιτικού ηλεκτροπαραγωγικού δυναμικού Μεγαλόπολης και Μελίτης της ΔΕΗ

«Οι πράξεις μας μιλούν από μόνες τους. Δεν χρειάζονται φωνές και «κορώνες». Για όσα δεσμευτήκαμε, υπήρξαμε συνεπείς. Σε όσα αναλάβαμε, σταθήκαμε διεκδικητικοί μέχρι τέλους.

Μετά τα πρόσφατα κρούσματα δηλητηρίασης αδέσποτων ζώων συντροφιάς στην περιοχή Κρεββατάκια - περιοχή από την οποία ο Δήμος

Αύξηση στο ποσοστό των Ελλήνων που θεωρούν θετικό το γεγονός της ένταξης της Ελλάδας στην ΕΕ καταγράφεται ένα χρόνο πριν τις Ευρωπαϊκές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, ανησυχία ωστόσο για την πορεία των πραγμάτων.

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ τ. ΑΣΕΠ-17/22.5.2018) η Προκήρυξη 6Κ/2018 του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 588 υπαλλήλων στα Καταστήματα Κράτησης.

Στελέχη της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας και της Καλλιστώς πραγματοποίησαν τη Δευτέρα, 14 Μάϊου, έρευνα στην περιοχή του Σκλήθρου Φλώρινας για τον εντοπισμό δηλητηριασμένων δολωμάτων (φόλες).

Mε εντυπωσιακό τρόπο έκλεισε την αγωνιστική χρονιά ο αθλητής  Ζάμπακας Αστέριος στο Πανελλήνιο Κολυμβητικό Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Αμεα 2018.

Μια σημαντική διάκριση για το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας με έδρα την Καστοριά  αποτέλεσε δημοσίευση στις 21/5/2018

Το Εργαστήριο Τεχνητής Νοημοσύνης και Ανάλυσης Πληροφοριών του Τμήματος Πληροφορικής του ΑΠΘ διοργανώνει, με τη σύμπραξη της ερευνητικής ομάδας

Σελίδα 1 από 2783