Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2022 20:10

Με νέα εντολή του Εισαγγελέα Γρεβενών στην αστυνομία η έρευνα για την έκρηξη στα Γρεβενά

Το έργο της προανακριτικής έρευνας για τον εντοπισμό των αιτιών και τον καταλογισμό των ευθυνών  της έκρηξης στο εργοστάσιο παρασκευής εκρηκτικών στην Ιτέα Γρεβενών,

αντί της Πυροσβεστικής που είχε αρχικά ανατεθεί, με νέα εντολή του Εισαγγελέα Γρεβενών ανατίθεται στην Αστυνομία και στο τμήμα Ασφάλειας της Αστυνομικής διεύθυνσης Γρεβενών.

Με την δύση του ηλίου σταμάτησαν οι εργασίες της ειδικής ομάδας πυροτεχνουργών της αστυνομίας που έφθασε εσπευσμένα από την Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με τον διοικητή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Γρεβενών Πύραρχο Αντώνη Καλαϊδόπουλο «με το πρώτο φως της ημέρας θα ξεκινήσουν εκ νέου οι έρευνες στις οποίες θα συνδράμουν εκτός από τους άνδρες της ΕΜΑΚ Ιωαννίνων και Θεσσαλίας και στελέχη της εταιρίας αλλά και μηχανήματα του δήμου για την μετακίνηση όγκων τσιμέντου και άλλων υλικών που βρίσκονται στο χώρο».  Από έρευνες που έγιναν κατά την διάρκεια της ημέρας αρκετά μέτρα από το χώρο της έκρηξης ανάμεσα σε κομμάτια από μπετόν κα σίδερα εντοπίστηκαν ανθρώπινα μέλη που προφανώς ανήκουν στους τρείς αγνοούμενους που εκείνη την ώρα εργάζονταν στο χώρο παραγωγής του εργοστασίου.

Η πυροσβεστική που μέχρι σήμερα το απόγευμα  είχε το πρόσταγμα των ερευνών αλλά και η αστυνομία που με εντολή του Εισαγγελέα αναλαμβάνει από σήμερα το βράδυ το έργο της προανάκρισης επιμένουν να αναφέρονται σε αγνοούμενους αν και οι πιθανότητες να βρεθούν σώοι οι τρεις εργαζόμενοι είναι ελάχιστες.

Σπύρος Κουταβας

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2022 20:14