Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 17:36

Στ. Καλαφάτης: «Στέλνουμε μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας, η Ελλάδα γίνεται σήμερα πιο ισχυρή από ποτέ»

Στ. Καλαφάτης και Γ. Δασταμανης στα Γρεβενά Στ. Καλαφάτης και Γ. Δασταμανης στα Γρεβενά

«Οι Έλληνες επιζητούμε την ειρήνη και τη συνεργασία με τους λαούς της γειτονιάς μας στις αλλεπάλληλες εξ ανατολών προκλήσεις, τις αυθαίρετες αμφισβητήσεις και διεκδικήσεις, έχουμε βάλει ξεκάθαρες κόκκινες γραμμές.

Και από τις γραμμές αυτές δεν κάνουμε βήμα πίσω» τόνισε ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης  Σταύρος Καλαφάτης, από τα Γρεβενά στις εκδηλώσεις για την 109η Επέτειο από την απελευθέρωση της πόλης από τον τουρκικό ζυγό.

Στο χαιρετισμό του, ο κ. Καλαφάτης τόνισε ότι «επιμένουμε αταλάντευτα στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση του ΟΗΕ που ορίζουν με σαφήνεια τα δικαιώματά μας  στη γη, τον αέρα  και τις θάλασσές μας» και συμπλήρωσε λέγοντας ότι από την πόλη των Γρεβενών, «στέλνουμε ταυτόχρονα μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας στους επίδοξους ταραξίες της γειτονιάς μας, στους επιβουλευόμενους κυριαρχικά δικαιώματά μας. (..) Η Ελλάδα σήμερα είναι μια περήφανη χώρα, με εθνική αυτοπεποίθηση, με όραμα και σχέδιο για το μέλλον. Μια χώρα που διδάσκεται από το παρελθόν και προχωρά στο αύριο με σίγουρα και στέρεα βήματα».

Ο κ. Καλαφάτης κατέληξε λέγοντας ότι φέτος που συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Εθνεγερσία «τιμούμε όλους εκείνους που ξεπέρασαν τον εαυτό τους για να ελευθερώσουν και να παραδώσουν σ΄εμάς μια ελεύθερη Πατρίδα».

Ο  Υφυπουργός Εσωτερικών, παραβρέθηκε στην Δοξολογία που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ και στην κατάθεση στεφάνων που ακολούθησε  στην κεντρική πλατεία Αιμιλιανού. Παρόντες ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Δασταμάνης, ο βουλευτής Ανδρέας Πάτσης, δημοτικοί και Περιφερειακοί σύμβουλοι. 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 17:38