Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 08:37

Για τον χρυσό Τεντόγλου θα παραμείνει φωταγωγημένο για τρείς ημέρες το Δημαρχείο Γρεβενών

«Το δημαρχείο Γρεβενών θα παραμείνει φωταγωγημένο για τις επόμενες τρείς ημέρες προς τιμήν του Ολυμπιονίκη Μίλτου Τεντόγλου» δήλωσε στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Δασταμάνης.

Ο κ. Δασταμάνης ανέφερε επίσης ότι το επόμενο διάστημα ο Δήμος Γρεβενών σε συνεννόηση με τον Ολυμπιονίκη και την οικογένειά του  «θα διοργανώσει τιμητική εκδήλωση που θα ανταποκρίνεται στο ύψος της Ολυμπιακής διάκρισης του αθλητή αλλά και της τιμής που προσέφερε στην πόλη αφού σήκωσε ψηλά τον γενέθλιο τόπο του κάνοντας τον γνωστό στα πέρατα της γης».

Να σημειώσουμε ότι με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής στήθηκε γιγαντοοθόνη στο πάρκο Μανιταριών όπου παρόλο το προχωρημένο της ώρας 4.30 τα ξημερώματα  πάνω από 300 άτομα, με πρώτο τον δήμαρχο Γρεβενών και τους δημοτικούς συμβούλους παρακολούθησαν τον τελικό του μήκους και τις προσπάθειες του Μίλτου Τεντόγλου.

Συγκινημένη από την επιτυχία του ήταν και η μητέρα του Ολυμπιονίκη Μίλτου Τεντόγλου που μετά το τέλος του αγώνα επισκέφθηκε το χώρο του πάρκου όπου έγινε δεκτή με επευφημίες από τους Γρεβενιώτες, ενώ δέχθηκε τις ευχές και τα συγχαρητήρια από τον δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους.

Οι φίλοι του Μίλτου ζωγράφισαν στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης και στις αποχρώσεις του Χρυσού  το 8,41 που πέτυχε στο Τόκιο.

πηγη:ΑΠΕ ΜΠΕ |ΣΚ

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 08:40