Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 08:58

Συνάντηση Πάτση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη

Τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για θέματα δημοσιονομικής πολιτικής, κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη, συνάντησε το πρωί της Πέμπτης 25 Φεβρουαρίου ο Βουλευτής Νομού Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ανδρέας Πάτσης. 

Ο Βουλευτής είχε μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό, κατά την οποία, μεταξύ άλλων, ενημερώθηκε πλήρως για τα ποσά που δόθηκαν στον Νομό, με βάση τους αντίστοιχους κωδικούς ΚΑΔ, εώς και την 5η επιστρεπτέα προκαταβολή. 

Παράλληλα, φρόντισε να τον ενημερώσει εκτενώς για όλα τα ζητήματα του τόπου παραθέτοντάς του λύσεις και προτάσεις με σκοπό την περαιτέρω οικονομική ενίσχυση των επιχειρήσεων της περιοχής που έχουν πληγεί από τις επιπτώσεις της πανδημίας. 

Ο Βουλευτής, ο οποίος από την αρχή της πανδημίας έχει προβεί επανειλημμένα σε προσωπικές του επαφές και δράσεις για την ενίσχυση των πληττόμενων επιχειρήσεων του Νομού του, συνεχίζει να προσπαθεί και να διεκδικεί ώστε να ξασφαλίσει με κάθε μέσο τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων της περιοχής του. 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 09:01