Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 10:28

Έβαλαν χρώμα και φαντασία στις διαβάσεις πεζών στην πόλη των Γρεβενών

Μικροί και μεγάλοι έπιασαν πινέλα και μπογιές και ζωγράφισαν τις διαβάσεις πεζών που βρίσκονται έξω από Δημοτικά και Νηπιαγωγεία της πόλης των Γρεβενών.

Η εικαστική παρέμβαση έγινε στο πλαίσιο της δράσης «Χρωματίζουμε διαβάσεις» των εκδηλώσεων  που υλοποιεί ο Δήμος Γρεβενών για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020. Οι νεαροί μαθητές δημοτικών και Νηπιαγωγείων πρόσθεσαν ευφάνταστα σχήματα και έβαλαν χρώμα στις διαβάσεις που διασχίζουν καθημερινά για να φτάσουν στις σχολικές τους μονάδες. Το αποτέλεσμα της δράσης ενθουσίασε όχι μόνο τους ίδιους τους πρωταγωνιστές αλλά και τον δήμαρχο Γρεβενών Γιώργο Δασταμανη που δήλωσε ότι η εικαστική παρέμβαση που εγινε σε διαβάσεις πεζών πεζών σε τέσσερις σχολικές μονάδες είναι μια καλή ευκαιρία με πρωταγωνιστές πάντα τα παιδιά «να γίνει σε όλες τις διαβάσεις του βρίσκονται πέριξ των Παιδικών σταθμών, Νηπιαγωγείων και σχολικών μονάδων της πόλης».

Ο κ. Δασταμάνης πρόσθεσε ότι ορισμένες δράσεις που έγιναν πιλοτικά κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, όπως οι πεζοδρομήσεις κεντρικών δρόμων στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο της πόλης, εξ αιτίας της αποδοχής τους από τους δημότες, θα αποκτήσουν στο μέλλον πιο μόνιμο χαρακτήρα.

Οι εκδηλώσεις της Εβδομάδας κινητικότητας ολοκληρώνονται σήμερα αργά το απόγευμα με την “Βόλτα Ενηλίκων” από την Ένωση Ποδηλατιστών Γρεβενών  και την εκδήλωση “Kids Athletics” στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γρεβενών από την Γυμναστική Ένωση και τους Δρομείς Υγείας με την συμμετοχή όλων των παιδιών της πόλης.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 10:33