Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 07 Ιουνίου 2020 18:13

Δήμος Γρεβενών:Εκδήλωση Δωρεάν Διάθεσης Παραδοσιακών Σπόρων και Φυτών

Σε εξέλιξη είναι από τις 7 το πρωί της Κυριακής 07 Ιουνίου 2020 και με σύμμαχο τον καλό καιρό η δωρεάν διάθεση σπόρων και παραδοσιακών φυτών που πραγματοποιείται

στην κεντρική πλατεία της πόλης των Γρεβενών με ελεύθερη είσοδο. Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο των φετινών «Αχιλλείων» και υλοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Γρεβενών σε συνεργασία με την ομάδα παραδοσιακών σπόρων «Η Αυλή των Κηπουρών» με πρόεδρο τον Γρεβενιώτη Αχιλλέα Γαργάλη.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η Γιορτή των Παραδοσιακών Σπόρων και Φυτών να γίνει θεσμός και να διοργανώνεται κάθε χρόνο την περίοδο της άνοιξης, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας & Πρασίνου κ.Νίκο Τσικούρα. Παράλληλα, αξίζει να αναφέρουμε ότι από την ώρα που ξεκίνησε η εκδήλωση, ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική η συμμετοχή του κόσμου ενώ η προσέλευση των πολιτών δείχνει να μεγαλώνει συνεχώς, όσο περνάει η ημέρα.

Από την πλευρά του ο Δήμος Γρεβενών θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς την «Αυλή των Κηπουρών» και κυρίως τον συντοπίτη μας κ.Γαργάλη που ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα μας και ήρθε με τους συνεργάτες του από την Αθήνα, αλλά και όλον τον κόσμο των Γρεβενών που αγκάλιασε ήδη την εκδήλωση με την παρουσία και το ενδιαφέρον του για τη διάδοση και διάσωση των παραδοσιακών σπόρων και ποικιλιών.

Σημειώνεται ότι στον χώρο της εκδήλωσης αναμένεται να λάβει χώρα και ένα όμορφο μουσικό δρώμενο ενώ ο πάγκος της «Αυλής» θα παραμείνει στην κεντρική πλατεία ανοιχτός για το κοινό μέχρι τις 7 το απόγευμα.           

Γραφείο Τύπου

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 07 Ιουνίου 2020 18:16