Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 18:51

Γρεβενά: Βρέθηκε σώος ο νεαρός που χάθηκε στο χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας

Τέλος καλό για τον νεαρό σνοουμπορίστα που χάθηκε το μεσημέρι στις πλαγιές του Χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσας.

Τον νεαρό  εντόπισε ομάδα διάσωσης υπό τον αντιπρόεδρο του Χιονοδρομικού κέντρου Νίκο Χατζηνικολάου σε ρέμα προς την περιοχή του Διστρατου Ιωαννίνων Ο νεαρός έκανε σνοουμπορντ εκτός πίστας και περίπου στις 11 το πρωί λόγω της χαμηλής ορατότητας έχασε τον προσανατολισμό του. Ειδοποίησε αμέσως την ομάδα του χιονοδρομικού ενημερώνοντας τόσο για την θέση του όσο και για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν. Στο καταφύγιο του Χιονοδρομικού σήμανε συναγερμός, ενημερώθηκε άμεσα η πυροσβεστική υπηρεσία και μια ομάδα τεσσάρων ατόμων με επικεφαλής τον αντιπρόεδρου του κέντρου κατευθύνθηκαν αμέσως προς το σημείο. Τελικά ο νεαρός εντοπίστηκε σώος, βρεγμένος και με συμπτώματα υποθερμίας. Μεταφέρθηκε στο ασθενοφόρο του χιονοδρομικού κέντρου και αυτή την ώρα γίνεται η διακομιδή του για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Γρεβενών. Στην επιχείρηση ανεύρεσης του νεαρού έλαβαν επίσης μέρος τετραμελές κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από τα Ιωάννινα και επτά άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας Γρεβενών.

 Να υπενθυμίσουμε ότι στις 29 Δεκεμβρίου 2017 ένας 32 χρονος που έκανε σνόουμπορντ εκτός πίστας στο Χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας, παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Πηγη:ΣΚ/ΑΠΕ ΜΠΕ