Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2017 08:50

Στην γραμμή άμυνας του περιφερειάρχη η απάντηση του διοικητή νοσοκομείου Γρεβενών. "Παπαγαλάκια δημοσιογράφοι αναπαράγουν αμάσητη τροφή..."

Παρότι δεν ασκήσαμε καμία κριτική η αναφορά στο έργο που επιτελεί ο κ. Αλεξιάδης ως διοικητής στο νοσοκομείο Γρεβενών , ο ίδιος προφανώς ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι υπενθυμίσαμε ποιοι πίεζαν ασφυκτικά εντός και εκτός Συριζα  για να γίνει διοικητής στα νοσοκομεία Κοζανης Πτολεμαΐδας. Απο τον διακαεί πόθο του να αποδείξει σε όσους τον στήριξαν για να αμείβεται ως διοικητής ότι είναι «χρήσιμος», αποφάσισε να μιλά για θέματα εκτός αρμοδιότητας του. Προφανώς ο διοικητής επενδύει….

Ο κ. Αλεξιάδης εκτός του ότι από την βιασύνη του εκτίθεται, αποκαλύπτει όντως πολύ νωρίς και άλλες πλευρές του όπως αυτή της καθεστωτικής έπαρσης, της αλλεργίας στην δημοσιογραφική παρέμβαση, με τις οποίες βέβαια εμείς οι δημοσιογράφοι είμαστε αντιμέτωποι στην καθημερινότητά μας.

Προσπερνώ τα  «παπαγαλακια που αναπαραγουν αμάσητα» και στέκομαι μόνο στο σιχαμερό  ειρωνικό υπονοούμενο που πέταξε απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο χωρίς ίχνος ντροπής προσβάλλοντας καταρχήν όσους συνανθρώπους μας που δίδουν καθημερινά μάχη με την νόσο «..στο νοσοκομείο των Γρεβενών θα λειτουργήσει μονάδα αλτσχαϊμερ, για να βοηθησουμε να θυμαστε»

Υγ. Την απάντηση  του  διοικητή του νοσοκομείου Γρεβενών Παντελή Αλεξιάδη σε όσα γράψαμε πρόσφατα για την υγεία, την αλιεύσαμε τυχαία σε δημοσίευμα της εφημερίδας Κοζάνη και όχι όπως προβλέπεται στο vetonews, και τον συγγραφέα του. 

Σπύρος Κουταβας

Η απάντηση του διοικητη του νοσοκομείου Γρεβενων Παντελή Αλεξιάδη

Κ.Κουταβα

Αυτο που εγω βλεπω ειναι δημοσιογραφικα παιχνιδια με ομηρο την υγεια στη Δυτικη Μακεδονια.

Το τι σκοπιμοτητες θελετε να εξυπηρετισετε δεν το ξερω και δεν με ενδιαφερει.

Αυτο που εσεις λετε ρεπορταζ , εγω θα το χαρακτηριζα ανυποστατες κουβεντες καφενειου.

Οι σχεσεις μου και με την περιφερειακη αρχη αλλα και με το συνολο των Διοικητων και υποδιοικητων της Δυτικης Μακεδονιας ειναι αριστη.

Στοχος ολων μας ειναι η αναβαθμιση των παρεχομενων υπηρεσιων υγειας σε ολη τη Δυτικη Μακεδονια.

Οι πρωτες κοινες δρασεις αρχισαν ηδη να απιδιδουν.

Οσοι προσπαθουν να σπειρουν ζιζανια , για να εξυπηρετησουν τις δικες τους σκοπιμοτητες, να ειστε σιγοιροι οτι θα αποτυχουν.

Οσο για τα παπαγαλακια που αναπαραγουν αμασιτα οτι τους σερβιρουν, θα ηθελα να τους πω οτι συντομα, μετα απι συνεργασια της 3ΥΠΕ, Της περιφερειας και ολων των διοικητων της Δ.Μ. στο νοσοκομειο των Γρεβενων θα λειτουργισει μοναδα αλτσχαϊμερ, για να βοηθησουμε να θυμαστε.

Σημ. Το κειμενο γραφτηκε απι κινητο και ζητω εκ των πρωτερων συγνομη για τυχον λαθη.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2017 09:05