Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2023 11:42

Φλώρινα: Μαθητές έμειναν με τις βαλίτσες στο χέρι και μήνυσαν το ταξιδιωτικό γραφείο για ματαίωση της εκδρομής τους στην Κρήτη

Αγανάκτηση επικρατεί στη μαθητική κοινότητα της τρίτης τάξης του ΓΕΛ Αμυνταίου Φλώρινας

μετά την αιφνιδιαστική ματαίωση της προγραμματισμένης 5νθήμερης εκδρομής στην Κρήτη. Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους, η ματαίωση της εκδρομής τους έγινε μια μέρα πριν την αναχώρηση τους με υπαιτιότητα ταξιδιωτικού πρακτορείου της Φλώρινας, το οποίο κατόπιν ανοικτής δημοπρασίας που διενήργησε το σχολείο ανέλαβε το μεταφορικό έργο. Οι μαθητές καταγγέλλουν ότι το πρακτορείο τους ενημέρωσε τελευταία στιγμή ότι η εκδρομή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί λόγω «προβλημάτων στα αεροπορικά εισιτήρια» ενώ αρνήθηκε να τους επιστρέψει τα χρήματα που είχαν καταβάλει σύμφωνα με την σύμβαση, συνολικού ύψους 22.600 €.  

Σύμφωνα με την Ελένη Γυρίκη μέλος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του σχολείου και Αντιδήμαρχο του δήμου Αμυνταίου ο Σύλλογος Γονέων κατάφερε να βρει λύση με άλλο πρακτορείο και στις ίδιες ημερομηνίες όμως «ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου αρνήθηκε να τους επιστρέψει τα χρήματα δηλώνοντας ότι θα το κάνει στο μέλλον». Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κα κηδεμόνων του σχολείου Γιώργος Σμιξιώτης δήλωσε ότι έχει υποβληθεί μήνυση κατά του ταξιδιωτικού γραφείου όπου εκτός των άλλων ζητείται κι η άμεση επιστροφή των χρημάτων. Σύμφωνα με  απόφαση  του Συλλόγου Γονέων και των μαθητών το ΓΕΛ θα τελεί υπό κατάληψη  για 5 ημέρες όσο διάστημα θα διαρκούσε η εκδρομή των μαθητών.

Στην εκδρομή θα συμμετείχαν 53 μαθητές, πέντε καθηγητές και μια νοσοκόμα ως συνοδός μαθητή και όπου θα ταξίδευαν για 5 ημέρες σε αξιοθέατα και ομορφιές της Κρήτης.

ΣΚ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2023 11:44