Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 17:33

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας στην Φλώρινα

Τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κωνσταντίνο Τσιάρα υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιεί ο Υπουργός στην Π.Ε. Φλώρινας και των επαφών του με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και παραγωγικούς φορείς της περιοχής. Τον Υπουργό συνoδεύει ο Βουλευτής Π.Ε. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Υπουργός ενημερώθηκε για τα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου  Δικαιοσύνης, καθώς και για αναπτυξιακά ζητήματα της Π.Ε. Φλώρινας.

Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στο δημογραφικό ζήτημα, καθώς στην Π.Ε. Φλώρινας καταγράφεται πολύ μεγάλη μείωση του πληθυσμού, στο πρόγραμμα της δίκαιης αναπτυξιακής μετάβασης 2021-2027 και στη μέριμνα που έλαβε η πολιτεία για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τον σεισμό της 9ης Ιανουαρίου 2022 που έπληξε την Π.Ε. Φλώρινας.

ο Υπουργός κατά την τοποθέτηση του στάθηκε ιδιαίτερα στο «μεταρρυθμιστικό έργο» της κυβέρνησης στη δικαιοσύνη, στο δικαστικό χάρτη, στην ψηφιοποίηση της δικαιοσύνης και στην αυστηροποίηση των ποινών που αφορούν εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και της ανηλικότητας. Επίσης, τόνισε τη δυνατότητα εκπόνησης μελέτης για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δικαστικού Μεγάρου της Φλώρινας.

ο Υπουργός ολοκλήρωσε την επίσκεψη στο κτίριο της Π.Ε. Φλώρινας, παραχωρώντας συνέντευξη στα τοπικά Μ.Μ.Ε. και εξέφρασε τη βεβαιότητα του για τη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας, μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και του Υπουργείου Δικαιοσύνης, επ’ ωφελεία των πολιτών. 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 17:36